Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

JCI Constanţa, campanie umanitară pentru familii nevoiaşe din Nisipari

ro

06 Apr, 2015 14:21 3695 Marime text
Junior Chamber International (JCI) Constanţa şi partenerii săi continuă seria campaniilor umanitare şi în acest an cu o acţiune care va avea loc joi, 9 aprilie, la Nisipari.
 
Trei familii, în total 21 de copii şi părinţii lor vor fi beneficiarii donaţiilor constând în alimente, obiecte de igienă personală, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite. Cele trei familii selectate din localitatea Nisipari locuiesc în condiţii precare: casele sunt dărăpănate şi se confruntă cu lipsa de haine şi alimente de bază.
 
Echipa JCI Constanţa face un apel public către cei care vor să ajute cele trei familii nevoiaşe. Cum puteţi face acest lucru? Apelând la numărul 0726.682.371 (Diana Stoica, coordonator) şi donând haine, alimente, rechizite pentru şcoală sau puteţi întreba organizatorul ce alte nevoi specifice au aceste familii.
 
Pe 9 aprilie, toate donaţiile în produse vor fi transportate la Nisipari. JCI Constanţa a strâns deja pachete şi donaţii în produse şi haine în urma desfăşurării proiectelor Atelierul Zânelor, în data de 4 aprilie şi campania de donare de sânge Share Your Blood, Save a Life, în perioada 23-26 martie, când donatorii au cedat bonurile de masă pentru copiii sărmani din Nisipari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marcu Nicoleta 03 Jun, 2015 03:28 Buna dimineata si scuzati ma ca apelez la dumneavoastra la aceasta ora .Ma numesc Marcu Nicoleta sunt din Constanta am fetita in varsta de 3 ani si 9 luni care este foarte bolnava are o tumoare pe creier si picioarele rupte de la nastere .Problema cu care ne confruntam este ca am ramas fara servici si unde locuim riscam sa fim date afara nici hrana pentru fata nu am si am vazut campania dvs si am indraznit sa apelez daca ma luteti ajuta cumva va multumesc 0731075173 este numarul la care ma puteti contacta va multumesc