Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanlex Servicii Comerciale SRL a câştigat licitaţia pentru plaja sector I Năvodari, subsector 13 (documente)

ro

07 Jun, 2017 00:00 3227 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, anul trecut, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei sector I Năvodari, subsector 13.
 
Ca şi în cazurile anterioare, ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30, iar deschiderea ofertelor a avut loc tot la sediul ABADL, în data de 1 iunie 2016.
 
La această licitaţie a participat doar SC Vanlex Servicii Comerciale SRL, care a oferit 28.998,40 de lei. Asta în condiţiile în care preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă a fost de 16.794,40 de lei.
 
Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Oferta celor de la Vanlex Servicii Comerciale a fost verificată de o comisie de evaluare, care a fost alcătuită din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru) şi Valentin Radu (membru).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat în vederea atribuirii contractului de închiriere a plajei sector Năvodari, subsector 13.
 
În aceeaşi secţiune puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale Rodicăi Vasile, cu menţiunea că declaraţiile celorlalţi membri ai comisiei nu au fost identificate pe ANI ori pe site-ul oficial al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la 6.06.2017, Vanlex Servicii Comerciale SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic al firmei este Mihai Răzvan Cîrstea, născut la data de 13.01.1989, în Constanţa. Vanlex Servicii Comerciale are ca obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Mihai Răzvan Cîrstea mai apare, tot potrivit Registrului Comerţului, în SC Cruxler Consilium Srdar şi SC Tactic Events SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii