Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur ofertant CN APMC a atribuit contractul de achiziție a 50 de calculatoare către Crucial Systems & Services SRL (documente)

ro

13 Jun, 2015 00:00 2986 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC) atribuia, în 2008, în urma unei licitații deschise, contractul de achiziție „50 buc. Calculatoare PC desktop”. 17 operatori economici au solicitat și cumpărat documentația de atribuire. Oferta financiară a fost depusă însă de un singur agent economic: Crucial Systems & Services SRL Constanța, cu o ofertă de 285.280 de lei.
 
Din comisia de evaluare a ofertei au făcut parte Gheorghe Iorov, director general adjunct al CN APMC la acea vreme - președinte, Nicoleta Dogaru, Elisabeta Hurduc, Tanța Muzechearu, Aurelian Liță, Ionuț Gumeni, Nicoleta Andronache, Cristian Stoicescu și Dorina Constantin - membri.
 
În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC şi pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Ce spune Registrul Comerțului

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 12 iunie, Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998 și are ca principal domeniu de activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. Asociați în firmă sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care au câte un aport la capital de 18.000 de lei, cu câte 1.800 de părți sociale și câte o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administratorul societății este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, cu puteri depline.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu mai apar ca asociați în firmele River Software Inc SRL Constanța și în Crucial Consulting SRL (radiată).
 
La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4.905.528 de lei, un profit de 11.040 lei și 16 salariați.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „50 buc. Calculatoare PC desktop”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii