Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stephan Agrement SRL-D, neeligibilă pentru plaja sector Năvodari III, zona 2, subsector 1 (document)

ro

27 Jun, 2017 00:00 2938 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, în 2016, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei pe care se pot amplasa baze de agrement nautic fără motor, sector Năvodari III, zona 2, subsector 1.
 
Comisia de evaluare a fost numită prin decizia nr. 287/21.04.2016, emisă de directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române.
 
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30, iar deschiderea a avut loc tot la sediul ABADL, în data de 1 iunie 2016.
 
La această licitaţie a participat Stephan Agrement SRL-D, care a oferit 12148,37 de lei, fără TVA. Preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 1: 10.136,37 de lei.
 
Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Ofertele au fost verificate de o comisie de evaluare, care a fost alcătuită din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru) şi Valentin Radu (membru), Livia Nicolau (secretar).
 
În urma analizării ofertelor, comisia a decis că prin oferta depusă nu s-a făcut dovada deţinerii în proprietate sau leasing a unei ambarcaţiuni de agrement nautic cu motor cu o lungime de cel puţin cinci metri, înmatriculată în România, având ca scop „intervenţia în caz de accidente“, motiv pentru care comisia a declarat ofertantul Stephan Agrement SRL-D neeligibil.
 
În acest context, în termen de cinci zile, instituţia a organizat o nouă licitaţie.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat. 
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la 26 iunie, Stephan Agrement SRL-D are sediul în Cumpăna. Asociat unic al firmei este Emanuel Ştefan Jianu, născut la data de 28.12.1992, în Gorj. Societatea are ca obiect de activitate „activităţi fotografice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii