Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia unui fost preşedinte ANAT administrează o plajă din Năvodari (document)

ro

08 Sep, 2016 00:00 4130 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 4. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant: SC Paralela 45 Turism SRL. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
SC Paralela 45 Turism SRL a oferit 38.389,85 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 4, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 31.978,41 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 4, firmei SC Paralela 45 Turism SRL, care a obţinut doar 20 de puncte pentru preţul avansat, comisia de evaluare neluând în considerare activul prezentat de firmă întrucât „apartamentul ce face obiectul contractului de închiriere încheiat de d-na Burcea Ruxandra Doina nu reprezintă un activ cu destinaţie turistică“.

Cine administrează SC Paralela 45 Turism SRL  

Conform ultimelor informaţii oferite de Registrul Comerţului, SC Paralela 45 Turism SRL este controlată de Ruxandra Doina Burcea, născută pe 8.01.1967, la Sibiu, cu 48,2% din capitalul social, şi de soţul acesteia, Alin Nicolae Burcea, născut pe 13.11.1963, în Piteşti, judeţul Argeş, cu 51,8% din capitalul social. Firma a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în Bucureşti, pe bulevardul Elisabeta. De administrarea afacerii, care desfăşoară „activităţi specifice tur-operatorilor“, se ocupă Alin Nicolae Burcea. De altfel, Alin Burcea este un personaj cunoscut în domeniul turismului. Aceasta a deţinut, printre altele, funcţii precum cea de preşedinte sau de vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), iar în perioada ianuarie 2001- decembrie 2002 a fost secretar de stat în Ministerul Turismului. Pe lângă diverse cursuri urmate în timp, Alin Burcea este, din anul 2005, doctor în turism de afaceri, titlu obţinut de la Academia de Studii Economice.

Citeşte şi

Contracte încheiate cu ABADL
Cine a reuşit să închirieze sectoare de plajă libere în Năvodari (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii