Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma se află acum în dizolvare Sisteme Navale Mangalia SRL a reparat navele CN APMC (documente)

ro

08 Aug, 2015 00:00 3464 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în iulie 2012, prin licitaţie deschisă, contractul privind "prestări servicii reparaţii nave". Au depus oferte patru operatori economici: SC Sorena SA, cu o propunere financiară de 165.616 euro, SC Tehnorex International SA, cu o ofertă de 188.755 de euro, SC 2X1 Holding Caper Midia Shipyard SA, cu 151.109 euro, şi SC Sisteme Navale Mangalia SRL, cu 136.894 de euro.
 
Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte: Mihai Gheorghiade - preşedinte, Niculaie Stanca, Mariana Cotârlan, Florin Chirilă, Ion Popescu, Nicolae Constantin, Luminiţa Boja, Ioana Blănuţă şi Ion Buzea - membri. În secţiunea "Documente", puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună. Tot aici se regăsesc procesul-verbal şi raportul procedurii, precum şi anunţul de atribuire a contractului.
 
În urma verificării documentelor, comisia a constatat că cei patru ofertanţi îndeplinesc condiţiile de calificare şi au fost declaraţi admişi. Criteriul de atribuire stabilit a fost însă "preţul cel mai scăzut". Prin urmare, oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de SC Sisteme Navale Mangalia SRL, cu o propunere financiară de 136.894 de euro, fără TVA.

Despre firma câştigătoare 

SC Sisteme Navale Mangalia SRL are un capital social de 2.795.000 de lei şi este controlată de persoanele juridice SC Lord Expert Consult SRL şi UTI Grup. Conform ultimelor informaţii, publicate luna trecută de Registrul Comerţului, firma are sediul expirat, certificatul de înmatriculare preschimbat şi este menţionată o hotărâre a Adunării Generale privind dizolvarea. Astfel, conform unei hotărâri din 26 martie 2015 a Adunării Generale, publicată pe 21 iulie în Monitorul Oficial, se aprobă dizolvarea, lichidarea şi radierea societăţii din Registrul Comerţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii