Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC, autoritate contractantă Serviciile de curăţenie au fost asigurate de Bogdan Inter Tur SRL (documente)

ro

29 Jul, 2015 00:00 3100 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în decembrie 2011, prin negociere, contractul privind „servicii de curăţenie a spaţiilor administrative, speciale şi de deservire generală“.
Potrivit procesului-verbal, negocierea a fost efectuată între CN APMC şi SC Bogdan Inter Tur SRL, cu sediul social în Constanţa. Prestatorul a oferit preţul de 10.186,80 de euro pe lună, fără TVA, reprezentând tariful mediu stabilit pe anul 2012 pentru aceste servicii, iar achizitorul a propus preţul de 43.620,40 de lei pe lună, fără TVA, în aceleaşi condiţii oferite iniţial de prestator. Prin urmare, ambele părţi au fost de acord ca preţul serviciilor de curăţenie pentru două luni, în anul 2012, să fie de 43.620,40 de lei/lună, fără TVA.
 
Din comisia de evaluare au făcut parte: Mihai Gheorghiade - preşedinte, Florin Chirilă, Sandu Șuhani, Luciana Izabel Mocanu, Zorofia Dinescu, Marina Moldoveanu, Mariana Șuteu - membri.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre Bogdan Inter Tur SRL

Societatea Bogdan Inter Tur SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi se ocupă de „comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule şi de comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule”. Potrivit datelor furnizate în data de 28 iulie 2015 de Registrul Comerţului, asociatul unic în firmă este Gheorghina Voinea, care mai deţine şi calitatea de administrator alături de Georgeta Ivanciu. Gheorghina Voinea mai apare ca asociat în firma Camass Events SRL (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Bogdan Inter Tur SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 873.143 de lei, un profit 0 şi un salariat.
 
În secţiunea „Documente” din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza anunţul de atribuire şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii