Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC The Company SRL, care plasează forță de muncă, administrează un sector de plajă din Eforie Sud (document)

ro

27 Jul, 2016 00:00 3112 Marime text


În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului I de plajă din Eforie Sud, subsector 1. Comisia de evaluare a ofertelor prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunțului de atribuire a contractului de închiriere i-a răspuns un singur ofertant - The Company SRL care a oferit 15.419,88 lei/sector fără TVA, în contextul în care prețul de pornire al licitației pentru sectorul de plajă Eforie Sud 1, subsector 1, a fost de 15.273,72 lei.
Comisia de evaluare a constatat că ofertantul a îndeplinit condițiile solicitate prrin caietul de sarcini și a trecut la analizarea documentelor depuse de accesta. În urma verificărilor, membrii comisiei au decis să atribuie contractul de închiriere a sectorului respectiv de plajă firmei The Company SRL.

Cine este în spatele firmei câștigătoare

Potrivit datelor oferite la zi de către Registrul Comerțului, SC The Company SRL are sediul social în municipiul Constanța și a fost înființată în anul 2008. În firmă există doi asociați: Rozica Pașcan Iuhasz, născută în Jegălia, județul Călărași, și Florin Remus Pașcan Iuhasz, din Constanța. Celor doi asociaţi le revin câte 50% din capitalul social al firmei. De altfel, acesta din urmă deține și funcția de administrator al firmei The Company SRL. Un aspect ce atrage atenția vizează domeniile de activitate ale firmei care a reușit să închirieze sectorul de plajă Eforie Sud 1, subsector 1. Conform aceluiași document, firma respectivă este „acreditată“ să presteze „activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă“.
 
În secţiunea Documente, pe pagina de internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi consulta procesul-vebal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă   Eforie Sud 1, subsector 1 societăţii The Company SRL.

Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi interese ale lui Adrian Chera, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Livia Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi interese au fost publicate pe site-ul ANI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii