Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Clever Consulting SRL s-a ocupat de Incubatorul de Afaceri din Mangalia (documente)

ro

10 Jun, 2016 01:14 2925 Marime text
Primăria municipiului Mangalia a atribuit, în 2010, un contract având ca obiect ”Servicii de administrare a incubatorului de afaceri din Municipiul Mangalia”. Este vorba despre servicii de cercetare și de dezvoltare și servicii conexe de consultanță și servicii de administrare de imobile.
            Comisia de evaluare numită a fost formată din președintele Dumitrașcu Laurențiu și membrii Mitu Maria, Diaconu Georgeta, Turtoi Elena, Enache Nancu, consultant Regional PUND România, Ștefan Biroleanu, reprezentant Oficiul Teritorial pentru IMM-uri Constanța, și Costin Gheorghiu, reprezentant AIPPIMM.
            Când au fost deschise ofertele depuse, președintele comisiei, Laurențiu Dumitrașcu, era plecat din localitate în interes de serviciu. Membrii comisiei au hotărât ca ședința de deschidere să fie condusă de Maria Mitu, șef Birou Investiții Achiziții și membru al comisie de evaluare a ofertelor. A fost aleasă procedura ”cerere de oferte”.
            Ofertantul pentru acest contract a fost SC Clever Consulting SRL. Reprezentantul ofertantului nu a participat la ședința de deschidere a ofertelor. Alături de oferta depusă de firma menționată se aflau și documentele de calificare, propunerea tehnică și propunerea financiară. Operatorul economic a ”oferit” 50.000 de dolari. Comisia constată că SC Clever Consulting a prezentat acorduri de parteneriat încheiate cu SC COVIMM Consulting SRL - Administratorul Incubatorului de Afaceri din Sf. Gheorghe, cu unicredit Țiriac Bank SA București sucursala Medgidia și Universitatea Ovidius Constanța. Acordurile de parteneriat au ca scop implementarea proiectelor și programelor de dezvoltare a incubatoarelor de afaceri. S-a declarat închisă ședința, urmând ca membrii comisiei să analizeze în detaliu ofertele depuse în conformitate cu prevederile documentației de atribuire.
 
 
            Între Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIPPIMM) cu sediul în București, strada Poterași nr. 11, sector 4, reprezentată prin Cristian Haiduc, președinte, în calitate de Agenție națională de execuție în implementarea programului, și Municipiul Mangalia, reprezentată prin Mihai Claudiu Tusac, primar, în calitate de autoritate delegată cu administrarea fondurilor și SC Clever Consulting SRL, cu sediul în municipiul Constanța, strada Badea Cârțan nr. 3, bloc K1, sc A, reprezentată de Claudiu Daniel Teliceanu, în funcția de administrator, în calitate de Prestator a intervenit un contract de prestări servicii, pe care îl puteți citi în amănunt în secțiunea ”Documente” a acestui articol.
 
            Practic, prestatorul, adică SC Clever Consulting SRL, se obligă să presteze servicii de administrare a Incubatorului de Afaceri constituit în municipiul Mangalia (servicii descrise detaliat în caietul de servicii) în perioada convenită în conformitate cu obligațiile asumate prin prezentul contract. Achizitorii, adică AIPPIMM și Primăria Mangalia, se obligă să finanțeze și să asigure sumele datorate Prestatorului, în condițiile contractului
            Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, finanţat prin intermediul PNUD şi plătibil Prestatorului de către Primăria Mangalia conform graficului de plăţi, este echivalentul în lei a 50.000 de dolari inclusiv TVA, calculat la cursul de schimb USD/lei stabilit de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru data efectuării plăţii.
            După semnarea contractului, PNUD urma să pună la dispoziţia Primăriei Mangalia fondurile necesare în vederea achitării faţă de Prestator a obligaţiilor ce rezultă din contract, iar Primăria Mangalia urma să primească sumele şi să le administreze în strictă confirmitate cu instrucţiunile şi cu aprobarea PNUD.
            Cu excepţia atribuţiilor de administrare a fondurilor programului alocate SC Clever Consulting SRL, PNUD a păstrat toate atribuţiile şi rolul de monitorizare şi implementare a programului, după cum au fost prevăzute în documentaţia de proiect şi actele normative emise de AIPPIMM.
 
            SC Clever Consulting SRL s-a obligat să presteze servicii de administrre a Incubatorului de Afaceri situat în municipiul Mangalia, astfel cum era prevăzut în praficul de prestare pentru îndeplinirea serviciilor, înd ecurs de cinci ani (trei ani de incubare şi doi ani de monitorizare a firmelor ce au incubate) de la data intrării în vigoare a contractului.
            Puteţi citi toate prevederile contractului, aşa cum spuneam, în secţiunea "Documente". Acolo puteţi vedea caracterul confidenţial al contractului, drepturile de proprietate intelectuală, condiţiile de îndeplinire a serviciilor, responsabilităţile, raportările, finalizarea, ce se întâmplă în cazul unor eventuale întârzieri şi condiţiile în care contractul putea fi reziliat.
 
            Ce ştim de SC Clever Consulting SRL?
            Firma are sediul în municipiul Constanța, strada Badea Cârțan nr. 3, bloc K1, sc A, a fost înfiinţată în 2004, are un capital social subscris de 200 de lei şi un obiect de activitate bazat pe "Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management".
            Asociatul unic este Teliceanu Claudiu Daniel, iar administratorul firmei este Teliceanu Gheorghe. Numele lui Teliceanu Claudiu Daniel mai apare şi în New Petroleum Industry SRL.
 
            Potrivit vrajitorul.eu, în 2014, ultima actualizare în site, firma avea o cifră de afaceri de 241.604 lei, un profit de 28.368 lei, datorii de 292.790 lei, un angajat.
            Ultima publicare în ANAF este 31.03.2016, iar la acea dată societatea nu avea datorii la bugetul de stat!

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza procesul-verbal şi raportul procedurii aferente contractului la care facem referire, precum şi declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii