Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte firme au luptat pentru un contract oferit de Primăria Mangalia (documente)

ro

16 Jun, 2016 00:00 2687 Marime text
 

Primăria municipiului Mangalia atribuia, în anul 2011, un contract ce avea ca obiect „Furnizare dotări mobilier - Cămin de Bătrâni Mangalia”. În acest context, vorbim despre mobilier medical, scaune, produse conexe şi piese ale acestora, mese, dulapuri, birouri şi biblioteci, măsuţe, precum şi mobilier pentru dormitor.
 
Comisia de evaluare i-a reunit pe preşedintele Liliana Ghiţă şi membrii Silvia Petrariu, Georgiana Isac, Dan Ciprian Popa şi Elena Turtor. Cei cinci au deschis, la data de 4 aprilie 2011, ofertele primite la sediul autorităţii contractante, adică Primăria municipiului Mangalia. Preşedintele comisiei a precizat că a fost aleasă procedura de „cerere de oferte”.
 
Şapte operatori economici au manifestat interes pentru contractul oferit de Primăria Mangalia, şi anume: SC Titan Traco SA (Bucureşti), SC Silvarom SA (Bucureşti), SC Somet SRL (Buzău), SC Promoda International SRL (Bucureşti), SC Mobteco Product SRL (Bucureşti), SC Elimad Mob SRL (Moineşti) şi SC Construct Com IMB SRL (Mangalia).
 
Preşedintele comisiei de evaluare declara cursul de referinţă care a stat la baza comparării preţurilor la evaluarea ofertelor prezentate într-o altă monedă ca fiind cursul oficial BNR pentru ziua de 11.03.2011, respectiv: 1 euro = 4,2048 RON.
 
În continuare, comisia de evaluare s-a întrunit în şedinţe pentru examinarea ofertelor depuse de către ofertanţi. În urma primei şedinţe, oferta propusă de SC Somet SRL a fost declarată „inacceptabilă”, întrucât preţul oferit în propunerea financiară depăşea valoarea estimată comunicată prin invitaţia de participare cu un procent mai mare de 10% şi nici nu exista posibilitatea disponibilităţii unor fonduri suplimentare. De asemenea, tot în urma primei şedinţe, membrii comisiei au cerut o serie de clarificări de la celelalte şase firme.
 
Ofertanţii au avut un termen de prezentare a clarificărilor. Până la termenul stabilit, SC Promoda International SRL, SC Silvarom SA şi SC Titan Traco SA au răspuns solicitărilor. Ulterior, după expirarea termenului prevăzut în solicitarea de clarificări, a transmis documentaţia şi SC Elimad Mob SRL, însă, în conformitate cu prevederile art. 7, alin. 1 HG 925/2006, oferta a fost declarată neconformă.
 
Până la finalizarea lucrărilor aferente celei de-a doua şedinţe de evaluare, nu au transmis documentele SC Mobteco Product SRL şi SC Construct Com IMB SRL. Drept urmare, ofertelor lor au fost declarate neconforme.
 
În concluzie, au fost admise ofertele propuse de SC Titan Traco SA, SC Silvarom SA şi SC Promoda International SRL. În urma aplicării criteriului de atribuire, respectiv „preţul cel mai scăzut”, a rezultat că ofertantul câştigător este SC Promoda International SRL, cu o ofertă de 56.982,00 de lei, fără TVA, cu o durată de 90 de zile calendaristice.

Cine este firma câştigătoare?

SC Promoda International SRL are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, şi se ocupă de „fabricarea de mobilă pentru birouri şi magazine”. Acţiunile se împart între Nicuşor Voicu (45% / 45%), din Bucureşti, şi Maria Florica Voicu (55% / 55%), din Ploieşti. Tot ea este şi administratorul firmei.
 
La sfârşitul anului 2015, firma a declarat o cifră de afaceri de 8.383.191 de lei, un profit net al exerciţiului de 1.199.395 de lei şi un număr mediu de 32 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii