Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pupa Fitness Pupa SRL, încă un contract cu ABADL Ce sector de plajă mai administrează (document)

ro

16 Sep, 2016 00:00 2728 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari IV, zona 1, subsector 2. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia a patru firme, şi anume: Pupa Fitness Pupa SRL, cu o propunere financiară de 22.916,00 de lei, Vanlex Servicii Comerciale SRL, cu o propunere financiară de 73.337,40 de lei, New Media Connection SRL, cu 26.014,50 de lei, şi Benjamin Vintage Store SRL, societate care nu a depus toate documentele de calificare şi a fost descalificată de la licitaţie. De menţionat că, în cadrul licitaţiei organizate pentru desemnarea unei societăţi care să administreze sectorul de plajă Năvodari IV, zona 1, subsector 2, ABADL a propus un preţ de pornire de 22.463,15 lei.
 
Conform Raportului de evaluare numărul 9149, din data de 6 mai 2016, comisia de evaluare a eliminat din cursa pentru administrarea sectorului de plajă menţionat mai sus şi societatea Vanlex Servicii Comerciale SRL, întrucât din documentele prezentate nu reieşea faptul că agentul economic putea desfăşura activităţile solicitate în caietul de sarcini al licitaţiei.
 
În urma eliminării acestei firme, în cursă au mai rămas Pupa Fitness Pupa SRL şi New Media Connection. Comisia de evaluare a trecut la analizarea documentelor, şi, în urma aplicării criteriului „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total”, societatea Pupa Fitness Pupa SRL a fost desemnată câştigătoare, cu 57,671 de puncte, societatea venind cu o propunere financiară de 22.916,00 de lei.

Despre Pupa Fitness Pupa SRL

SC Pupa Fitness Pupa SRL a fost înmatriculată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Raţiu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al firmei este Alina Ramona Voicu, născută pe 24 februarie 1987, în Constanţa. Pupa Fitness Pupa SRL desfăşoară „activităţi ale centrelor de fitness“. Totodată, trebuie menţionat că Alina Ramona Voicu mai este asociată în Pupa & Pupu Beach SRL şi Pupa Beach SRL, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Pupa Fitness Pupa SRL a avut, în anul 2015, o cifră de afaceri de 28.249 de lei. În acelaşi an, societatea a avut datorii totale în valoare de 12.725 de lei, venituri totale de 28.249 de lei şi cheltuieli totale în valoare de 27.009 lei, conform datelor publicate de portalul vrajitorul.eu. Precizăm că societatea a avut anul trecut un singur angajat, iar în 2014, anul înfiinţării firmei, avea doi angajaţi, conform vrajitorul.eu.

Pupa Fitness Pupa SRL, contracte pe bandă rulantă cu ABADL

De menţionat că societatea nu se află la primul contract cu ABADL. La sfârşitul lunii aprilie a anului 2016, societatea a mai câştigat un contract pentru a administra sectorul de plajă Mamaia VI, subsector 10, pentru 15.107,60 de lei. În aceeaşi perioadă, societatea a câştigat un alt contract cu ABADL, pentru a închiria sectorul II de plajă din Mamaia, subsector 15, venind cu o propunere financiară de 34,838.73 de lei.
 
De altfel, pe 4 mai 2016, adică în ziua în care Pupa Fitness SRL a câştigat de la ABADL dreptul de a închiria sectorul de plajă Năvodari IV, zona 1, subsector 2, pentru 22.916,00 de lei, societatea a mai câştigat un contract cu ABADL, fiind vorba despre dreptul de a închiria sectorul de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 6, pentru 23.400,60 de lei / sector fără TVA.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari IV, zona 1, subsector 2.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii