Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru ce a încasat SC Al Stom Company SRL peste 300.000 lei de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (document + proces verbal)

ro

14 Jan, 2014 00:00 2740 Marime text
SC Al Stom Company SRL şi SC Argos SA au fost cele două firme care au primit, în 2009, invitaţii de participare la procedura de negociere fără publicarea în prealabil a unui anunţ de participare în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică de servicii pentru „Curăţare, amenajare şi reabilitare a suprafeţelor de plajă aferente litoralului Mării Negre”. Este vorba, aşa cum reiese din anunţul de atribuire nr. 63.263 din data de 17 iunie 2009, despre un contract în valoare de 331.463,14 lei.

Deşi autoritatea contractantă, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, a trimis două anunţuri de participare, în procesul verbal de deschidere şi negociere se precizează faptul că s-a primit o singură ofertă, respectiv cea a SC Al Stom Company SRL. În acelaşi document se mai menţionează că valoarea estimată a contractului de servicii este de 336.366 lei, fără TVA, din care 41.800 lei, fără TVA, pentru depozitare alge şi deşeuri.
La şedinţa de deschidere a ofertelor a fost prezent şi un reprezentant al firmei ofertante, respectiv Alexandru Cârlig, cel despre care se spune că este mâna dreaptă a patronului firmei, Alexandru Papadumitru.
Potrivit procesului verbal, preţul ofertei prezentate a fost de 356.019,3 lei (fără TVA). În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor din data de 2 iunie 2009, comisia de evaluare, formată din Sorin Sîrbu, preşedinte, şi Mirela Şerban, Mirella Oancea, Raluca Tache şi Dan Marin, în calitate de membri, a procedat şi la analiza şi negocierea ofertei financiare, precum şi a clauzelor contractuale. Astfel că, în urma negocierilor, s-a ajuns la o valoare totală a ofertei de 331.463,14 lei (fără TVA).

Potrivit anunţului de atribuire, contractul nu putea fi subcontractat.
În ceea ce priveşte SC Al Stom Company SRL, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu un singur asociat, în persoana lui Alexandru Papadumitru, care mai figurează, în prezent, ca asociat în SC Tehno Consulting SRL. Aceleaşi date de la Registrul Comerţului mai arată că acelaşi Alexandru Papadumitru a mai figurat ca asociat şi în SC Oil Petroleum SRL, SC Smart Real Estate International SRL şi SC Two for Medical SRL, acestea trei fiind, însă, radiate. La sfârşitul anului 2012 firma declarase o cifră de afaceri de 33.853.441 lei, un profit net de 1.848.566 lei şi 318 salariaţi.
SC Al Stom Company este una dintre firmele care s-au remarcat la nivelul judeţului Constanţa prin numeroasele contracte de achiziţii publice derulate cu autorităţile publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii