Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertă limitată O singură societate s-a oferit să monteze ansambluri de amortizori de chei pentru CN APMC (documente)

ro

13 Aug, 2015 00:00 3540 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în octombrie 2012, prin licitaţie deschisă, contractul privind „ansambluri amortizori de cheu, 130 de bucăţi, inclusiv montajul”. Proiectul a fost finanţat din surse proprii. Comisia de evaluare a ofertelor a fost compusă din Alexandru George Iorov, director de infrastructură şi preşedinte al comisiei cu drept de vot, şi membrii Ambroziu Duma, director Exploatare, Paul Ciurea, şef Serviciu Aprovizionare, Florin Chirilă, şef Serviciu Tehnic Reparaţii AP, Aurelian Liţă, şef Birou Achiziţii Finanţări Externe, Nicoleta Andronache, Serviciul Contabilitate, Luminiţa Boja, Serviciul Juridic şi Contencios, Georgeta Sintea, Serviciu Tehnic Reparaţii AP, Cristian Stoicescu, Biroul Achiziţii Finanţări Interne, Angela Badea, şef Serviciu Contabilitate, Dorina Constantin, Birou Achiziţii Finanţări Externe, Mihaela Andrei, Serviciul Juridic şi Contencios. Nu au fost cooptaţi experţi.
 
Anunţul a fost publicat pe SEAP. Deschiderea ofertelor a avut loc la sediul CN APM SA Constanţa, în ziua de 10 octombrie 2012, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare şi a reprezentanţilor împuterniciţi ai ofertanţilor. Singura ofertă depusă a fost cea a societăţii Ro-Mat Construct SRL, societate încadrată în categoria IMM. Firma urma să furnizeze servicii de confecţionare şi montaj pentru 130 de bucăţi de ansambluri amortizori de chei: ansamblu amortizor de acostare 4.000 mm cu montaj de la uscat - 80 de bucăţi; ansamblu amortizor de acostare 4.000 mm cu montaj de pe apă - 20 de bucăţi; ansamblu amortizor de acostare 2.000 mm cu montaj de la uscat - 20 de bucăţi; ansamblu amortizor de acostare 2.000 mm cu montaj de pe apă - 10 bucăţi. Preţul total cu TVA era 2.703.200 de lei.
 
Comisia de evaluare a consemnat existenţa documentelor prezentate de către ofertanţi în procesul-verbal de deschidere nr. 30154 din 10 octombrie 2012 şi a admis oferta societăţii Ro-Mat Construct SRL. Aşa că a fost întocmit un proces-verbal de atribuire a contractului. Prin urmare, comisia a decis ca ofertantul câștigător al procedurii pentru atribuirea contractului să fie societatea Ro-Mat Construct SRL.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Tot în secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire.

Cine este Ro-Mat Construct SRL? 

Ro-Mat Construct SRL este o firmă din Constanţa, cu sediul pe strada Atelierelor nr. 36, înfiinţată în 1999, cu un capital de 121.840 delei. Asociaţii firmei sunt Bogdan Nicolae Grădinaru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25% / 25%, şi Costea Vasile, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 75% / 75%. Administratorul societăţii este Bogdan Nicolae Grădinaru. Obiectul de activitate al firmei se bazează pe „comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate”.
 
Numele lui Bogdan Nicolae Grădinaru mai apare şi în societăţile European Concept Trust SRL şi Global Contractors SRL, în timp ce numele lui Costea Vasile apare în SC ABC Val SRL, Betoane şi Prefabricate SRL, Imvest SA şi Ontario Construct Line SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii