Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Primăria Mangalia nu a fost înghesuială Doar Millennium Games şi-a dorit contractul de furnizare a unei ambarcaţiuni (documente)

ro

23 Jun, 2016 00:00 3441 Marime text


Primăria Mangalia a atribuit, prin 2013, un contract de achiziţie publică având ca obiect „Furnizare ambarcaţiune în cadrul Proiectului Clubul Nautic Callatis“. Contractul prevedea furnizarea ambarcaţiunii în sine, dar şi servicii de reparare şi de întreţinere şi servicii conexe pentru transportul maritim şi pentru alte echipamente.
 
Comisia de evaluare şi-a desfăşurat activitatea în următoarea componenţă: preşedinte Ileana Budurescu - şef Serviciu Achiziţii Publice şi Investiţii, şi membrii Ștefania Mitiţescu - şef Serviciul Juridic, Rodica Rîpianu - consilier Serviciul Management Proiecte, Mioara Bădulescu - consilier Achiziţii Publice şi Investiţii şi Ciprian Popa - şef Serviciul Management Proiecte. Membru supleant a fost Manuela Călin - consilier Achiziţii Publice şi Investiţii.
 
Din procesul-verbal întocmit de membrii comisiei rezultă că pentru acest contract, cu o valoare estimată de 518.680 de lei, nu s-au înghesuit agenţii economici. De fapt, a depus ofertă doar o singură firmă. Este vorba despre SC Milennium Games SRL. Această societate a oferit un preţ de 515.000 de lei fără TVA, cu o perioadă de valabilitate de 90 de zile şi o durată de furnizare de 30 de zile. Firma a depus toate actele cerute de contractant.
 
Comisia de evaluare a analizat propunerile financiare sub aspectul existenţei corecţiilor admise de lege, al încadrării în valoarea estimată a contractului, al preţului aparent neobişnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi furnizat, executat sau prestat. Nu au fost necesare clarificări. Ca atare, comisia a hotărât că oferta câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect „Furnizare ambarcaţiune în cadrul Proiectului Clubul Nautic Callatis” este cea depusă de SC Millennium Games SRL, cu o propunere financiară fără TVA de 515.000 de lei şi cu termen de livrare de maximum 30 de zile.
 
Potrivit Registrului Comerţului, SC Millennium Games SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Arcului nr. 12, camera 2, bloc A8, scara A. Firma a fost înfiinţată în 2000, are un capital social de 200 de lei şi un obiect de activitate bazat pe „comerţ cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articolelor de uz casnic n.c.a., în magazine specializate”. Asociatul unic al firmei este Ioana Cojocaru, care îndeplineşte şi funcţia de administrator. Numele ei nu mai apare şi în alte firme.
 
Potrivit datelor de pe vrajitorul.eu, firma a obţinut în 2015 o cifră de afaceri de 1.661.828 de lei, un profit net de 38.984 de lei, avea datorii totale de 882.525 de lei şi doar doi angajaţi. Ultima publicare în ANAF este 31.03.2016, iar la acea dată, societatea nu avea datorii!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii