Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interesaţi, dar nu prea... Cum a câştigat o firmă din Constanţa un contract cu Primăria oraşului Negru Vodă (documente)

ro

02 Dec, 2015 00:00 2711 Marime text
Primăria oraşului Negru Vodă atribuia, în anul 2008, un contract care avea drept obiect „împietruire străzi Darabani“. Pentru această achiziţie a fost numită o comisie de evaluare, prin Dispoziţia nr. 190, compusă din preşedintele Ion Mosoianu şi membrii Daniela Zamfirache, Viorica Stănoiu şi Gabriel Barbu. Aceştia, la data de 7 aprilie 2008, s-au întrunit la sediul autorităţii contractante pentru deschiderea ofertelor depuse. Preşedintele Ion Mosoianu a precizat că a fost aleasă procedura de „cerere de ofertă“.
 
Patru firme au fost interesate de documentaţia de atribuire, şi anume: SC Euro Coram SRL (Mangalia), SC Laton Cons SRL (Ovidiu), RAJDP Constanţa şi SC Utiltrans SA (Constanţa). În acest context, precizăm că nu este pentru prima oară când RAJDP Constanţa s-a arătat interesată de un contract cu Primăria Negru Vodă.
 
Membrii comisiei au constatat că doar una dintre cele patru firme menţionate a depus o ofertă, îndeplinindu-se astfel condiţia de a continua procedura conform OUG nr. 34/2006. Este vorba despre SC Utiltrans SA din Constanţa, care a făcut o ofertă în valoare de 449.945,23 de lei, cu o durată de execuţie a lucrării de 90 de zile. Cursul de referinţă a fost cel din 10 martie 2008, şi anume 3,7164 de euro/leu.
 
După ce membrii comisiei au analizat oferta prezentată, SC Utiltrans SA, din Constanţa, a fost declarată câştigătoare.
 
Având drept obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, SC Utiltrans SA se află, în prezent, sub incidenţa Legii nr. 85/2006. Firma a avut un capital social subscris de 91.296,4 lei, integral vărsat.
 
În calitate de acţionar al firmei figurează Răzvan Zaharia, născut în anul 1977, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 93,76% / 93,76%. De asemenea, există şi „asociaţi listă“, cu un număr de 56 de acţionari şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6,24% / 6,24%. Acum, conducerea integrală îi aparţine lichidatorului judiciar Alexandru Cristina-Monica CII, din Constanţa. Răzvan Zaharia este administrator.
 
În altă ordine de idei, Răzvan Zaharia este acţionar şi administrator în firma Terra Works SRL, în funcţiune. Totodată, este acţionar şi în alte patru firme din Constanţa care au fost radiate, dintre care amintim Sub Eye SRL.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei oraşului Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii