Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă cu mii de angajaţi, câştigătoarea unui contract privind livrarea de combustibil la CN APMC (documente)

ro

30 Jul, 2015 00:00 3969 Marime text
În decembrie 2011, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a atribuit contractul privind „Carburanţi pe bază de card de credit (54.000 litri)“, contract în valoare de 256.210 lei, fără TVA, calculat în baza preţurilor unitare ale carburanţilor valabile la data de 19.12.2011.
 
Potrivit raportului procedurii de atribuire a contractului, din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Mihai Gheorghiade - preşedinte, Paul Ciurea, Mihaela Stăetu, Doina Cojocaru şi Aurelian Liţă - membri.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Oferta preliminară a fost depusă în termenul-limită, la sediul CN APMC, de către operatorul economic invitat la procedura de achiziţie, şi anume SC Rompetrol Downstream SRL Bucureşti. Aşa cum se menţionează în raport, propunerea tehnică a fost analizată în detaliu de către comisia de evaluare şi a corespuns solicitării din caietul de sarcini. Comisia a analizat propunerea financiară sub aspectul încadrării valorii ofertate: 256.210 lei fără TVA în valoarea estimată a contractului, de 271.480 de lei fără TVA. Având în vedere aceste aspecte, comisia de evaluare a decis că oferta depusă de SC Rompetrol Downstream SRL Bucureşti, ofertă având ca obiect furnizarea a 57.400 de litri de carburanţi pe bază de card de credit, este admisibilă.
„Preţul de livrare efectivă a carburanţilor la pompă este preţul valabil la pompa Rompetrol şi/sau la staţiile partener în data alimentării“, se precizează în procesul-verbal.

Ce spune Registrul Comerţului

Potrivit datelor disponibile pe 29 iulie 2015 la Registrul Comerţului, Rompetrol Downstream SRL a fost înfiinţată pe data de 9 martie 2000, având ca domeniu de activitate „comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“.

Asociaţi persoane juridice în firmă sunt KMG International N.V., cu sediul în Olanda, Oilfield Exploration Business Solutions SA şi Rompetrol Rafinare SA. Asociaţi persoane fizice în listă sunt Bauyrzhan Nugumanov, iar administratori - Vadim Poletaev, cetăţean rus, Mariana Durlesteanu, Cătălin Dumitru, Vladislav Rusnac, în vreme ce directori sunt Sorin Neculae, Vladislav Rusnac, mai sus menţionat, şi Dykanbayeva Aizhan.

Oilfield Exploration Business Solutions SA a fost înfiinţată, conform Registrului Comerţului, în februarie 1993 şi se ocupă de „activităţi de servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale“. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt Rompetrol Financial Group SRL şi KMG International N.V., cu sediul în Olanda. Valeriu Sverdlov are calitatea de director, ca şi Vasile Gabriel Manole, de altfel. Administratorii societăţii sunt Talgat Issayev, Valeriu Sverdlov şi Henke Eugeniu Moby.

În ceea ce priveşte Rompetrol Rafinare SA, bazele societăţii au fost puse în noiembrie 1992, firma ocupându-se cu „fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului“. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt KMG International N.V. şi Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri. În firmă există, de asemenea, asociaţi listă. Administratorii societăţii sunt Nicolae Bogdan Codruţ Stănescu, Utekov Azamat, Alexandru Nicolcioiu, Gabriel Dumitraşcu, iar directori - Utekov Yedil şi Kacic Giani Iulian.

În 2014, Rompetrol Downstream SA a avut o cifră de afaceri de 9.490.063.796 de lei de lei, având un număr mediu de salariaţi de 1.774. În aceeaşi perioadă de timp, firma a avut un profit net de 42.557.206 lei.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza procesul-verbal, raportul procedurii de atribuire, anunţul de atribuire a contractului, precum şi declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare a ofertelor depuse pentru adjudecarea contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii