Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine a cumpărat CN APMC energie electrică (documente)

ro

07 Jul, 2015 00:00 3203 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în toamna lui 2009, în urma unei licitaţii publice, un contract privind „Cumpărarea de energie electrică”. Conform procesului-verbal încheiat la şedinţa de deschidere a ofertelor, patru operatori economici şi-au dorit acest contract. Este vorba despre SC Tinmar IND SA în asociere cu SC Victory Executive SRL, SC Elcomex EN SRL Bucureşti, SC Arelco Distribuţie SRL Bucureşti şi SC Romenergo SA Bucureşti.

Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Emil Sorin Banias - preşedinte, Mennan Izet, Aurelia Roşu, Nicoleta Dogaru, Luciana Mocanu, Aurelian Liţă, Mirela Liliana Mateiciuc, Sergiu Cârstocea, Cristian Stoicescu - membri.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor nu a fost respins niciunul dintre ofertanţi, ofertele acestora fiind reţinute pentru a putea fi analizate de către comisie. În urma analizării documentelor care dovedesc calificarea ofertanţilor şi a răspunsurilor transmise de ofertanţii notificaţi pentru completarea de documente şi clarificări, au reieşit următoarele: fiecare ofertant a prezentat toate documentele prevăzute în documentaţia de atribuire şi în conformitate cu prevederile din aceasta; forma şi conţinutul documentelor prezentate de ofertanţi sunt în conformitate cu prevederile legale; documentele prezentate demonstrează îndeplinirea de către fiecare ofertant a cerinţelor minime de calificare stabilite în documentaţia de atribuire.

Toţi cei patru ofertanţi - SC Tinmar IND SA în asociere cu SC Victory Executive SRL, SC Elcomex EN SRL Bucureşti, SC Arelco Distribuţie SRL Bucureşti şi SC Romenergo SA Bucureşti - au îndeplinit condiţiile de calificare.

Potrivit raportului de procedură, în baza algoritmului de calcul al „Preţului global“ ce se aplică pentru determinarea ofertei cu preţul cel mai scăzut, a rezultat următorul clasament: 1 - oferta depusă de SC Elcomex EN SRL Bucureşti, 2 - oferta depusă de SC Tinmar IND SA în asociere cu SC Victory Executive SRL, 3 - oferta depusă de SC Arelco Distribuţie SRL şi 4 - oferta depusă de SC Romenergo SA. Comisia de evaluare a decis, în conformitate cu OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, că ofertantul câştigător este SC Elcomex EN SRL Bucureşti, pentru furnizarea de energie electrică, cu oferta de 224 de lei/MWh şi banda de abatere 61%.

Din datele Registrului Comerţului

Potrivit fişei fiscale disponibile la Registrul Comerţului pe data de 6 iulie 2015, SC Elcomex EN SRL a fost înfiinţată pe 9 noiembrie 1992 şi are ca domeniu de activitate comercializarea energiei electrice. Potrivit Monitorului Oficial al României, în iunie 2011 numele societăţii se schimbă din SC Elcomex EN SRL în Repower Furnizare România SRL. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt Repower Ag, cu sediul în Elveţia, şi SC Repower Vânzări România SRL, iar administratori - Giovanni Jochum, cetăţean elveţian, Dan Dragoş Drăgan, Bobst Kurt Josef, de asemenea cetăţean elveţian. În ceea ce priveşte Repower Ag, aceasta mai apare ca asociat şi în Repower Vânzări România SRL.

Conform datelor Registrului Comerţului, Dan Dragoş Drăgan apare ca administrator şi în Dassarom Pro Prestări Servicii Impex SRL, firmă în care este şi acţionar. Totodată, Drăgan figurează ca asociat şi în Accord Prestări Servicii Impex SRL.
În ceea ce îl priveşte pe Giovanni Jochum, acesta apare ca administrator şi în Repower Vânzări România SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, în 2013, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 556.740.253 de lei, având, în aceeaşi perioadă, un număr mediu de salariaţi de 21. Tot în 2013, profitul net al firmei a fost de 3.445.482 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii