Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui a atribuit Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa contracte în anul 2014 (IV) (document)

ro

07 Oct, 2017 00:00 4990 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit mai multe contracte în anul 2014, unele prin licitaţie deschisă, altele prin contract-cadru sau prin cerere de ofertă. Potrivit răspunsului oficial primit de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, majoritatea contractelor atribuite în anul 2014 au fost fie pentru servicii medicale, fie pentru achiziţionarea de medicamente.
 
În 2014, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit patru contracte către Romastru Trading SRL. Acestea au avut ca obiect furnizarea de medicamente.

Despre Romastru Trading SRL 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 6 octombrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în Bucureşti. Societatea are un capital social subscris de 11.892.860 de lei, integral vărsat. Asociaţi persoane juridice în cadrul firmei sunt Pharaon Holding SAl, din Liban, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% / 1%, J.D.F. Holding SAL, din Liban, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,1% / 0,1%, Pharaon Healthcare Europe SRL, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 96,4% / 96,4%, iar asociat persoană fizică este Liana Mirela Savulescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2,5% / 2,5%. Administratorul societăţii este Cristian Ioniţă Bota.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Tot în 20014, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit către societatea Clem Solutions patru contracte pentru furnizare de reactivi.

Despre Clem Solutions 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 6 octombrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în Bucureşti. În prezent, starea firmei este lichidare, radiată, din data de 10 februarie 2015. Motiv dizolvare: dizolvare conform art. 235 din Legea nr. 31/1990.
 
În 2014, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit către societatea Aluterm Group două contracte pentru sistem automat de administrare al parcării sud şi lucrări de confecţionare şi montare copertină.

Despre Aluterm Group 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 6 octombrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Societatea are un capital social subscris de 165.000 de lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt Andreea Cristina Strungaru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%, Radu Bogdan Opriş, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 65% / 65%, Monica Adriana Sagmar, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25% / 25%. Administratorii societăţii sunt Radu Bogdan Opriş şi Monica Adriana Sagmar.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
În acelaşi an, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit trei contracte către societatea Top Diagnostics, tot pentru furnizare reactivi.

Despre Top Diagnostics 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 6 octombrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în Bucureşti Sectorul 1. Societatea are un capital social subscris de 50.000 de lei, integral vărsat, iar asociaţi în cadrul firmei sunt Felicia Pascu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5%, şi Ariadna Ruxandra Dănilă Löwendal, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% / 95%. Aceasta din urmă este şi administratorul societăţii, ce are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata nespecializat. Text suplimentar activitate principală: „consumabile şi reactivi pentru laborator şi aparatură medicală“.
 
Societatea Ambulanţa BGS Medical a câştigat un contract cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în 2014, pentru transport. Valoarea contractului a fost de 510.000 de lei. 

Despre Ambulanţa BGS Medical

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 6 octombrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti.

Societatea are un capital social subscris de 1.000.200 de lei, integral vărsat. Asociaţi în cadrul firmei sunt Eduard Daniel Oprea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%, Cezar Costin Oprea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%, Valentina Oprea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20% / 20%, Robert Bogdan Oprea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 55% / 55%, şi Ionuţ Eduard Sersea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5%. Administratorii societăţii sunt Robert Bogdan Oprea şi Ionuţ Eduard Sersea.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de asistenţă medicală generală.
 
Societatea Altair Soft SRL a obţinut în 2014 două contracte cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru licenţe Windows, în valoare de 60.900 de lei.

Despre Altair Soft SRL 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 6 octombrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat.
 
Asociaţi persoane fizice în cadrul firmei sunt Cătălin Dan Coman şi Florin Buzatu, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Cei doi sunt şi administratorii societăţii, ce are ca domeniu activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta lista contractelor atribuite de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în anul 2014, astfel cum ne-a fost pusă la dispoziţie de instituţie.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii