Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de închiriere a plajei sector I Năvodari, subsector 17, câştigat de o întreprindere individuală (document)

ro

20 Jun, 2017 00:00 5619 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, în 2016, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei sector I Năvodari, subsector 17.
 
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30, iar deschiderea ofertelor a avut loc tot la sediul ABADL, în data de 1 iunie 2016.
 
La această licitaţie au participat următoarele societăţi: Laura&Ionel Star SRL, I.I. Filip George Gabriel, Motor Power Distrib SRL şi Mig Cold Bar SRL.
 
Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Ofertele au fost verificate de o comisie de evaluare, care a fost alcătuită din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru) şi Valentin Radu (membru).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat în vederea atribuirii contractului de închiriere a plajei sector I Năvodari, subsector 17.
 
În urma analizării ofertelor, comisia a decis atribuirea contractului Întreprinderii Individuale Filip George Gabriel, care a obţinut 20 de puncte.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 19 iunie, Întreprinderea Individuală Filip George Gabriel are sediul social în Constanţa şi are ca activitate principală „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.“, „text suplimentar activitate principală: activităţi ale plajelor, inclusiv închirierea de cabine, vestiare, scaune, etc.“.
 
Numele lui Filip George Gabriel este legat, conform Registrului Comerţului, şi de SC Blaforfun SRL, dar şi de SC Dg The One Beach SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii