Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC s-a trezit cu un singur ofertant O firmă din Năvodari s-a ocupat de instalaţia de inspecţie a containerelor din port (documente)

ro

10 Aug, 2015 00:00 3405 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în octombrie 2012, prin licitaţie deschisă, contractul privind „Service de întreţinere a instalaţiei de inspecţie a containerelor vehiculelor cu raze X-THSCAN MB“.

Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Florin Laurenţiu Chirilă, preşedinte cu drept de vot, şi membrii Narcis Ianculescu, Mihaela Andrei, Cristinel Casian, Anca Bratu, Marcela Copăceanu şi Mariana Şuteu.

SC RAC SRL, cu sediul social în Năvodari, strada Taberei nr. 5, reprezentată de directorul general Gavrilă Raţiu, a depus o ofertă financiară de 3.500 de euro pe lună, fără TVA. Ofertantul a prezentat propunerea tehnică în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.

În urma verificării, comisia a constatat că ofertantul îndeplineşte condiţiile de calificare şi că materialele folosite sunt, de asemenea, conforme cu cerinţele caietului de sarcini, firma fiind declarată admisă. Astfel, societăţii RAC SRL i-a fost atribuit contractul de achiziţie publică având ca obiect „Service de întreţinere a instalaţiei de inspecţie a containerelor vehiculelor cu raze X-THSCAN MB 1215F“ la preţurile unitare din procesul-verbal de negociere, respectiv 3.500 de euro pe lună, cu o durată de prestare de 12 luni.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună. De asemenea, tot în secţiunea „Documente“ sunt disponibile anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire. 

Cine este SC RAC SRL? 

Potrivit Registrului Comerţului, SC RAC SRL este o firmă cu sediul în oraşul Năvodari. Ea a fost înfiinţată în 1993 şi are un capital social subscris de 500 de lei, cu 50 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociatul unic al firmei este Gavrilă Raţiu. Tot el este şi administratorul firmei. Firma se ocupă de „activităţi de testări şi analize tehnice“. Numele lui Gavrilă Raţiu mai apare şi în SC RAC SRL Filiala Rodna, din Bistriţa-Năsăud.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii