Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC, autoritate contractantă Servicii de proiectare tehnică, furnizate de asocierea Turbo Tech SRL - Computer Power SRL (documente)

ro

27 Jun, 2015 00:00 2682 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în octombrie 2008, prin licitaţie deschisă, contractul privind achiziţia publică de servicii de proiectare tehnică pentru procese şi producţie industriale, având ca obiect „Dispecerizarea consumurilor de energie termică, Port Constanţa“.

Şapte ofertanţi au cumpărat documentaţia de atribuire, însă doar o ofertă a fost depusă, şi anume cea a asociaţiei formate din SC Turbo Tech SRL Bucureşti şi SC Computer Power SRL Bucureşti. Preţul ofertei a fost de 215.124,48 de lei, pe o durată de trei luni.
 
Potrivit raportului procedurii, din comisia de evaluare au făcut parte Gheorghe Iorov - preşedinte, Izet Mennan, Mihai Crainic, Monica Patrichi, Liliana Vâlcu, Nicoleta Dogaru, Nicoleta Andronache, Daniela Diaconu, Ştefan Caloian, Iolanda Teodoru, Crina Popescu - membri.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Ce spune Registrul Comerţului

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 26 iunie 2015, SC Turbo Tech SRL este o firmă din Bucureşti, înfiinţată în 2005, ce se ocupă de „cercetare - dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie”. Asociaţi în firmă sunt Alexandru Burcoveanu, Paul Cătălin Poşoiu şi Marin Ene - care mai deţine şi calitatea de administrator. 

Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.390.382 de lei, un profit de 514.610 lei şi cinci salariaţi.
Potrivit datelor furnizate la Registrul Comerţului în data de 26 iunie, Computer Power SRL este o firmă din Bucureşti ce a fost înfiinţată în anul 2003 şi se ocupă de „activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei”. Asociaţi în firmă sunt Lucia Iacob şi Ionel Cristian Iacob, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii.
 
Conform vrajitorul.eu, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 466.143 de lei, un profit de 160.395 de lei şi patru salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „Dispecerizarea consumurilor de energie termică, Port Constanţa“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii