Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC a atribuit un contract firmei SC RO-MAT SRL (documente)

ro

22 Sep, 2015 00:00 2665 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a atribuit, prin licitaţie deschisă, unde criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, contractul privind „Ansambluri Amortizori de cheu“, unde tipul contractului este de furnizare de produse, inclusiv montajul acestora la chei.
 
Conform anunţului de atribuire cu numărul 25717/19.02.2008, valoarea finală a contractului a fost de 2.270.244 de lei (fără TVA).
 
Potrivit procesului-verbal întocmit în şedinţa de deschidere a ofertelor depuse pentru licitaţia deschisă „Ansambluri Amortizori de cheu - 200 de bucăţi“ (şi montajul acestora), comisia de evaluare a fost compusă din: Gheorghe Iorov - preşedinte, Ambroziu Duma, Claudia Burlacu, Spiru Chirea, Aurelian Liţă, Cristian Stoicescu, Angela Badea, Dorin Raicu şi Dorina Constantin -membri.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, şi anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.
 
În termenul stabilit, s-a depus o singură ofertă, de către operatorul economic SC RO-MAT Construct SRL Constanţa. Deschiderea ofertei s-a făcut după verificarea prealabilă de către comisie şi reprezentantul ofertantului. Procesul-verbal s-a încheiat prin acceptarea întocmai şi în unanimitate de membrii comisiei de evaluare şi de reprezentantul ofertantului.
 
Potrivit raportului procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică pentru „Ansambluri amortizări de cheu“, în urma procedurii anunţului de participare au solicitat şi au cumpărat documentaţia de atribuire următorii operatori economici: SC RO-MAT Construct SRL Constanţa, SC UL Prod SRL Târgu Neamţ, SC Utilnavorep SA Constanţa, SC Eleon Grup SRL Târgu Neamţ, SC Arteca SA Jilava şi SC Artego SA Târgu Jiu.
 
În acelaşi raport este precizat faptul că, la examinarea ofertei, comisia de evaluare a constatat că sunt necesare completări şi precizări privind unele caracteristici tehnice, ofertantului fiindu-i solicitate clarificări. Acesta a trimis în perioada precizată documentele şi clarificările solicitate, comisia stabilind că ofertantul îndeplineşte condiţiile de calificare, fiind declarat admis.
 
În tabelul comparativ, unul dintre criteriile de calificare a fost să fie prezentată o fişă de informaţii generale din care să reiasă realizarea unei cifre medii anuale de afaceri pe ultimii trei ani (2004, 2005, 2006) cel puţin egală cu 5.000.000 de lei pentru ofertanţii străini. SC RO-MAT Construct SRL Constanţa a bifat şi această cerinţă, arătând că în acea perioadă a avut o cifră de afaceri de 10.305.007 lei.

Despre RO-MAT Construct SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la data de 19 septembrie 2015, societatea RO-MAT Construct SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Atelierelor numărul 36, are ca activitate principală „comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate“.

Capitalul social subscris al firmei este de 121.840 de lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt: Bogdan Nicolae Grădinaru (are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 30.460 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Vasile Costea (are calitatea de asociat, un aport la capital de 91.380 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 75%).
 
Persoana împuternicită este Bogdan Nicolae Grădinaru, în calitate de administrator.
 
Conform Vrăjitorul.eu, la finalul anului 2014, societatea RO- MAT Construct SRL a declarat un capital social subscris şi vărsat de 121.839 de lei, o cifră de afaceri de 27.127.890 de lei, un profit net de 306.943 de lei, un profit brut de 434.786 de lei, datorii în valoare totală de 8.873.919 lei, venituri totale de 27.256.175 de lei, cheltuieli totale de 26.821.389 de lei şi un număr mediu de 145 de salariaţi.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii