Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJ Tulcea a atribuit un contract de lucrări la digul Dunavăţu, în valoare de peste 90.000 lei (proces-verbal + 8 documente)

ro

04 Feb, 2014 00:00 5214 Marime text
Lucările executate anul trecut în vederea supraînălţării digului Dunavăţu de Jos – Dunavăţu de Sus, comuna Murighiol, judeţul Tulcea, au făcut obiectul unui contract în valoare de 94.931,82 lei. Consiliul Judeţean Tulcea, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit contractul firmei SC Silex Clasic SRL, în urma procedurii de negociere fără anunţ de participare, pentru care, aşa cum reiese din anunţul de atribuire, s-au primit două oferte, dar numai una a fost admisă.

Astfel că, alături de SC Silex Clasic SRL, a mai depus ofertă şi SC Sincron SRL. Potrivit procesului verbal al şedinţei de negociere, valoarea ofertată iniţial de SC Silex Clasic SRL a fost de 95.616,02 lei. În acelaşi document se precizează că „în urma negocierii, membrii comisiei de evaluare împreună cu reprezentantul ofertantului au convenit să se reducă cheltuielile indirecte de la 11,8% la 11%, valoarea totală a ofertei finale devenind 94.931,82 lei, fără TVA”.

La şedinţa de deschidere a ofertelor, care a avut loc în data de 7 iunie 2013 a participat şi un reprezentant al SC Silex Clasic SRL, respectiv Paula Pavlov. Iată care au fost şi membrii comisiei de evaluare a ofertelor, aşa cum sunt ei menţionaţi în procesul verbal: preşedinte cu drept de vot al comisiei – Mihai Nicu, director executiv în cadrul Direcţiei Investiţii, fonduri externe şi managementul proiectelor, alături de membrii Gheorghe Chermăneanu, inspector asistent – Direcţia investiţii, fonduri externe şi managementul proiectelor şi Mona Munteanu – expert superior în cadrul Biroului de achiziţii publice. Au mai fost desemnaţi şi doi membri supleanţi, respectiv Valentin Alexa – expert superior în cadrul aceleiaşi Direcţii de investiţii, fonduri externe şi managementul proiectelor, şi Ilona Cubaniţă – consilier principal în cadrul Biroului de achiziţii publice.

În ceea ce priveşte firma care a obţinut contractul, SC Silex Clasic SRL, aceasta figurează la Registrul Comerţului ca fiind înfiinţată în anul 2000 şi având, în prezent, doi asociaţi: Iulian Diaconu-Alexa şi Bogdan Bănuţ. Primul dintre ei mai figurează ca asociat în SC Fish Tour Delta SRL şi SC Sincron SRL, iar cel de-al doilea mai este asociat în SC Zet Vinagra SRL şi SC Zet Vânzări SRL.
La sfârşitul anului 2012, SC Silex Clasic SRL declarase o cifră de afaceri de 2.094.714 lei, un profit net de 246.617 lei şi 12 salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii