Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme s-au „duelat” pentru contractul privind furnizarea de energie electrică de înaltă tensiune pentru CN APMC (documente)

ro

28 Jul, 2015 00:00 2946 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în noiembrie 2011, contractul privind „Furnizare energie electrică înaltă tensiune”, contract în valoare totală de 14.124.456 de lei.
 
Conform raportului procedurii de atribuire a contractului, din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Mihai Gheorghiade - preşedinte, Cristian Marius Stoicescu, Aurelia Roşu, Aurelian Liţă, Luciana Izabel Mocanu, Sergiu Cârstocea şi Dorina Constantin - membri.
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Potrivit documentului menţionat, doi operatori economici au depus oferte financiare pentru adjudecarea acestui contract, şi anume: SC Power Furnizare România SRL Bucureşti şi SC Tinmar-IND SA Bucureşti. Preţurile totale prezentate de ofertanţi au fost: SC Power Furnizare România SRL Bucureşti - 297,09 lei (preţ lot 1) şi 339,09 lei (preţ lot 2), SC Tinmar-IND SA Bucureşti - 604.296 de lei (preţ lot 1) şi 13.520.160 de lei (preţ lot 2). În urma comparării preţului total calculat în baza propunerilor financiare şi a formulei din Fişa de date şi a celui afişat pe SEAP, s-au constatat neconcordanţe la SC Power Furnizare România SRL Bucureşti, iar în acest sens s-a solicitat ofertantului acceptul pentru corectarea preţului total, astfel: pentru lotul 1 - 623.889 de lei în loc de 297,09 lei, iar pentru lotul 2 - 13.902.690 de lei în loc de 339,09 lei.

În ceea ce priveşte criteriul de evaluare stabilit în documentaţia de atribuire pentru adjudecarea contractului, acesta este preţul cel mai scăzut. Urmare a procesului de evaluare, CN APMC a decis că oferta câştigătoare aparţine SC Tinmar-IND SA Bucureşti, cu o propunere financiară de 14.124.456 de lei, din care 604.296 de lei pentru lotul 1 şi 13.520.160 de lei pentru lotul 2.

Din datele Registrului Comerţului

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului pe 27 iulie, Tinmar-IND SA a fost înfiinţată pe 1 august 2001 şi are ca domeniu de activitate „comercializarea energiei electrice”. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt Victory Executive SRL, Mar-Tin Consulting&Management SRL şi Jo Holding SA, cu sediul în Austria. Directorul general al societăţii este George Alexandru Oancea, administrator este Mar-Tin Consulting&Management SRL, iar reprezentantul societăţii este Daniel Ion.
Numele lui George Alexandru Oancea apare, conform Registrului Comerţului, ca asociat persoană fizică în Victory Executive SRL, în Expert Facility SRL şi în Mar-Tin Consulting&Management SRL.
Mar-Tin Consulting&Management SRL a fost înfiinţată în noiembrie 2004 şi se ocupă de „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”. Asociaţi persoane fizice în firmă figurau, la Registrul Comerţului, pe 27 iulie, George Alexandru Oancea şi Augustin Constantin Oancea, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii.
În ceea ce priveşte Victory Executive SRL, firma a fost înfiinţată în 2005 şi are ca obiect de activitate „administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract”. Asociat unic în firmă este George Alexandru Oancea, care îndeplineşte şi funcţia de administrator.
 
În 2014, Tinmar-IND SA a avut o cifră de afaceri de 2.425.791.857 de lei de lei, având un număr mediu de salariaţi de 66. În aceeaşi perioadă de timp, firma a avut un profit net de 40.764.855 de lei.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza procesul-verbal, raportul procedurii de atribuire, anunţul de atribuire a contractului, precum şi declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare a ofertelor depuse pentru adjudecarea contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii