Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de la CN APMC Ce firmă s-a ocupat de reparațiile navei Anghel Saligny (documente)

ro

18 Jun, 2015 00:00 2904 Marime text
În 2008, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC) atribuia contractul privind „Înlocuire reductor babord și cuplaj elastic reductor tribord - nava Anghel Saligny“. Potrivit unei note justificative, nava Anghel Saligny - construită în 1996, la Șantierul Naval Oltenița - era singura navă din dotarea CN APMC pentru efectuarea măsurătorilor hidrografice în bazinele portuare ale porturilor Constanța, Mangalia și Midia, fapt pentru care era necesară urgentarea reparației. „De asemenea, trebuie menționat că CN APMC demarează lucrările de dragaj începând cu luna iunie 2008 și, ca atare, măsurătorile hidrografice sunt impetuos necesare“, se precizează în aceeași notă justificativă. „În data de 8.05.2008, s-a constatat imposibilitatea cuplării reductorului din babord. În vederea remedierii defecțiunii, s-au contactat următoarele firme reparatoare: SC Utilnavorep SA Constanța (furnizor zonal piese Caterpillar) și SC Energia CAT București (reprezentant firmă Caterpillar). SC Utilnavorep SA ne-a transmis că nu dispune de logistica necesară unei astfel de intervenții, iar SC Energia CAT ne-a informat telefonic despre SC Diesel Mecanica, reprezentanța recent înființată în România a Caterpillar, care are un sediu și în Constanța și va executa reparații în domeniul naval“, se arată în nota justificativă. În același document se specifică faptul că, „în urma constatărilor realizate la navă, reprezentantul firmei mai sus menționate a emis oferta de preț pentru reparația reductorului de babord și înlocuirea cuplajului elastic la reductorul din tribord pentru preîntâmpinarea repetării fenomenului de la reductorul defect“. Valoarea ofertei a fost de 17.150 de euro fără TVA pentru livrarea și montarea unui reductor nou și 3.850 de euro pentru înlocuirea cuplajului elastic de la reductorul din tribord.
În cazul acestui contract, a fost aplicată o procedură de negociere directă fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare.

Din datele Registrului Comerțului 

Conform fișei fiscale disponibile pe 17 iunie 2015 la Registrul Comerțului, Diesel Mecanica SRL a fost înființată pe 12 august 2008 și are ca domeniu de activitate comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente. Asociat persoană juridică în firmă este Catpower Beheer BV, cu sediul în Olanda, iar asociați persoane fizice - De Braal Willem Marinus Cornelis, care are și funcția de administrator, alături de De Braal Jan Marinus.
 
În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza anunțul de atribuire a contractului - document în care însă nu figurează datele legate de firma care a câștigat contractul, secțiunea V din anunț lipsind cu desăvârșire - și nota justificativă la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii