Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Porturilor vrea expertiza tehnică pentru Dana 99 din Portul Constanţa! Va plăti aproape 20.000 de lei (document)

ro

06 Jan, 2017 00:00 5364 Marime text

 
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa doreşte să realizeze o expertiză tehnică pentru un coronament din Dana 99 din Portul Constanţa. În acest sens, CNAPM a lansat o licitaţie publică pentru contractul „Expertiză tehnică coronament Dana 99, Port Constanţa”, cu o valoare estimată fără TVA de 19.125 lei.
 
Având în vedere că pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii se intervine asupra unei construcţii existente, coronamentul danei 99, trebuie efectuată o expertiză tehnică elaborată de un expert tehnic autorizat specializat pe domeniul construcţii hidrotehnice. Raportul de expertiză tehnică este documentul care prezintă analiza, concluziile şi soluţiile de remediere a avariei produse la coronamentul cheului din Dana 99.
 
Plata pentru efectuarea serviciilor se va efectua cu ordin de plată în termen de 30 de zile de la primirea facturii de la prestator. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Preţul ofertat este ferm şi nu poate fi modificat pe parcursul prestării serviciilor.
 
Contractul va avea o durată de 35 zile de la data intrării sale în vigoare, iar perioada de valabilitate a ofertelor trebuie să fie minim 60 zile.
Pentru a fi eligibili, participanţii vor prezenta propunerea tehnică care va conţine cerinţele din caietul de sarcini astfel încât să demonstreze corespondenţa propunerii tehnice cu cerinţele formulate în caietul de sarcini.
Oferta declarată câştigătoare va fi oferta cu preţul cel mai scăzut, care îndeplineşte condiţiile din caietul de sarcini. Ofertanţii pot intra în posesia Caietului de sarcini prin formularea unei solicitări, prin e-mail la adresa achizitii@constantza-port.ro sau pe fax: 0241.61.95.12 până la data de 05.01.2017 ora 14.00. Oferta semnată şi ştampilată va fi transmisă pe adresa de e-mail: achizitii@constantza-port.ro sau fax: 0241.61.95.12 pana la data de 09.01.2017 ora 16.00. Oferta declarată câştigătoare va fi postată pe www.e-licitatie.ro, achizitia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic din SEAP.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare pentru licitația „Expertiză tehnică coronament Dana 99, Port Constanţa”, organizată de Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii