Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festin in curtea Geamiei din Valea Dacilor (galerie foto)

ro

25 Nov, 2009 01:05 9583 Marime text
cap4.jpgÎn cursul zilei de ieri ne-au parvenit la redacţie mai multe fotografii în care imamul din Valea Dacilor, Geafar Tuncel, apare în prim-plan dansând printre invitaţii şi finii săi, în faţa casei parohiale, în curtea Geamiei

La nunta organizată în urmă cu două săptămâni, la care a fost naş, şeful musulmanilor din Valea Dacilor a încălcat câteva principii şi norme de bază. Acesta a dansat de faţă cu toată lumea, deşi religia pe care o propovăduieşte îi interzice.

Cu câteva zile înainte de o mare sărbătoare din calendarul musulman ne-au sosit la redacţie mai multe fotografii în care apare în prim-plan imamul din Valea Dacilor dansând printre invitaţi şi finii săi. Asta chiar dacă reprezentanţii cultului musulman, cu atât mai mult şeful cultului din localitate, dansează de obicei, chiar şi atunci când petrec, în grupuri mici, bărbaţii între bărbaţi şi femeile între ele.

Mai grav este că petrecerea a avut loc în curtea casei parohiale, care aparţine Geamiei şi, deci, comunităţii musulmane. Chiar dacă ar fi cineva care ne-ar putea spune că între geamie şi casa parohială este un gărduleţ care le separă, într-una dintre fotografii chiar se vede minaretul. Unii ar putea să ne spună că tinerii ar trebui ajutaţi şi, pentru că nu aveau unde să facă nunta, au făcut-o acolo. Greşit: soţia imamului este din localitate şi avea posibilitatea de a face nunta în curtea lor. Şi oamenii chiar se întrebau: este posibil ca un imam să danseze împotriva preceptelor religioase musulmane? Este posibil ca un viitor candidat la funcţia de muftiu, pentru că după câte se aude cam asta i-ar fi intenţia, să procedeze aşa?

imam_nunta.jpg„Aceasta este o directivă, se ştie şi de ce"

Aceasta a fost remarca imamului în timpul discuţiei la care a acceptat să participe pentru a aduce lămuriri în legătură cu acuzele care i se aduc.

Imamul a venit însă cu varianta sa: de fapt, nu nunta a fost organizată în curtea casei parohiale, ci doar primirea finilor, aşa cum se obişnuieşte la români, iar casa în care locuieşte desparte curtea geamiei de un gard; nu s-au consumat deloc băuturi alcoolice. În plus, printre invitaţi s-au aflat doar rude foarte apropiate ale naşilor, iar religia nu ar interzice dansul cu apropiaţii familiei. „Aşa ar trebui, de fapt", a explicat iniţial imamul, întrebat dacă religia spune ca dansurile să fie doar în grupuri formate din bărbaţi sau doar din femei.

„Nu este nimic care să ne oprească de la un dans, atâta timp cât dansul nu include un comportament anormal: nu dansez cu cei de grad de rudenie îndepărtat sau cu altă doamnă decât soţia mea. Atâta timp când sunt doar cu apropiaţii, nu văd niciun fel de probleme. Eu am să vin cu dovezi şi am să vă arăt că pozele trimise şi informaţiile reprezintă o directivă, se ştie din partea cui şi de ce", a mai susţinut imamul, în contradicţie cu ceea ce a declarase câteva rânduri mai sus.

Semnături pentru drept de folosinţă până la pensie

Din spusele mai multor credincioşi, dar şi apropiaţi ai imamului, revoltaţi de cele petrecute acolo şi care ne-au şi trimis imaginile de la eveniment, Geafar chiar ar fi vrut ca prin nişte subterfugii să preia pe numele său casa parohială, deşi imobilul este locuinţă de serviciu. De altfel, imamul a şi strâns semnături de la enoriaşii din localitate, prin care aceştia să-şi dea acordul pentru ca locuinţa de serviciu să treacă pe numele său. Chiar dacă această casă parohială, aflată în curtea Geamiei, a fost construită din banii strânşi din donaţiile credincioşilor. Semnăturile ar fi fost strânse sub pretextul ca Mufitul Cultului Musulman să nu îl excludă din rândul preoţimii.

În replică, imamul a susţinut că semnăturile s-au strâns într-adevăr de la aproape 95% din membrii comunităţii, dar că au fost colectate pentru a obţine drept de folosinţă asupra casei parohiale pe care o foloseşte şi care a fost, după cum declară, „vizibil îmbunătăţită cu ajutorul apropiaţilor".

Înă sunt puse sub semnul întrebării declaraţiile contradictorii ale imamului, care spune iniţial că întreaga casă parohială a fost ridicată din banii săi şi ai apropiaţilor, iar ulterior, că, de fapt, a fost doar îmbunătăţită: „I-am întrebat pe cei din comunitate dacă sunt de acord să slujesc şi să folosesc casa parohială până la pensionare. Eu nu am nicio intenţie să-mi trec casa pe numele meu".

Muftiul va cerceta cazul

L-am contactat şi pe şeful Cultului Musulman, muftiul Iusuf Muurat, şi i-am expus cele întâmplate. Acesta s-a arătat destul de deranjat de atitudinea imamului, explicând că majoritatea argumentelor sunt false. „În primul rând, din punctul de vedere al religiei islamice, bărbaţii se distrează separat faţă de femei. Altfel, ce exemplu de comportament ar putea da enoriaşilor săi?!".

Referitor la explicaţia pe care imamul a dat-o referitor la gardul existent, care delimitează Geamia de casa parohială, muftiul ne-a declarat că acesta a fost construit ilegal, fără a se cere aviz. „Geamia nu e separată de casă. Casa este o anexă a Geamiei, nu este o construcţie independentă, deci nu avea niciun drept să facă petreceri acolo şi nici nu poate obţine drept de folosinţă a casei", a mai susţinut muftiul.

Un gard ilegal construit

Cât despre semnăturile care au fost strânse pentru presupusa posesie a casei parohiale în care locuieşte la acest moment, şi muftiul ştia că acestea au fost strânse cu un scop viclean, sub pretextul ca muftiul Cultului Musulman să nu îl excludă din rândul preoţimii.

De altfel, şi informaţiile referitoare la construirea casei din propriile fonduri sunt total false: „Casa a fost construită din banii comunităţii, sunt multe persoane care au ajutat la ridicarea ei. Cert este că şi imamul a contribuit cu propriile sale mâini la lucrări".

Murat ne-a mai declarat că va sesiza Comisia de Disciplină şi va cerceta în amănunt toate cele semnalate de comunitatea din Valea Dacilor, dar şi a celor argumentate de imam: „Nu tolerez un astfel de comportament. Pe mine nu m-a anunţat că are de gând să facă o petrecere acolo", a conchis muftiul.

{mos_ri:Geafar Tuncel} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jhon doe 19 Oct, 2010 12:20 tipc tataresc & turcesc ( asta acum ca unii tatari au devenit turci peste noapte s-au operat ... dupa revolutie:P) vai mama noastra de comunitate.numa sa dam cu pietre altceva stim oare????????
  • zoro 07 Jun, 2010 11:19 HAI CA O DATI IN SEFEURI!
  • zoro 06 Jun, 2010 23:18 bai ETNICI!NU BAGATI TOTI IMAMII IN ACEEASI GALEATA!CA ALA A LUAT APARTAMENTUL DIN OLIMP!{BRAVO LUI S-A DESCURCAT},VOI NU ATI DANSAT, NU ATI NASIT?
  • kalu 22 Jan, 2010 12:48 tuncele nu uita de tineretea ta de la dyo
  • ula mufti bek maskarasin 23 Dec, 2009 23:29 bai muftiule tu esti chiar fara rusine.cum poti declara astfel de bazaconii cand de fapt nu e nimic gresit in ceea ce a facut acest imam.a nasit,a dansat si si-a primit finii.ce geamie, ce petrecere.pai noi nu traim in afganistan bai,aici estem romania.eu am participat la mai multe chefuri cu tine decat cu alti oameni de rand,tu ce cautai acolo ca muftiu?hai mars ca deja esti fraier
  • se oftika dusmanii lui 06 Dec, 2009 23:01 bah tata nu il stiu pe asta dar arata bn gagiu,ce naiba avrti mah nesimtitilor cu el doar pt k a nasit .ce naiba suntem intr_un stat laic nu taliban.muftiule tu esti ffffff naspa pe cuvant..:)))
  • eu 03 Dec, 2009 00:46 si va mai legati de rochia lui nevasta lui tungel asa e rochia frate ce vrei sa o cose dar pe alte preotese nu le vedeti tocmai despicatura ei de la rochie si cand intinde ea rufe cand e giuma oacta in primul rand nu o lasa tungel eu nu cred ca umbla ea decoltata in fata lumi eram sigura ca dupa nunta asta o sa iasa scandal lumea nu stie cum sa mai razbune.si socrusu lui tungel nu cred ca ar fi primit o sticla de ulei si o punga de orez el are salariu cat voi toti la un loc el are bani nu ramaine la pachetele de la geamie si tungel a mai pus de la el ca sa multumeasca lumea din bani lui asta ca sa stiti sa nu mai vorbiti aiurea. si in primul rand ce treaba aveti voi cu socrusu si nevastasa aveti ce aveti cu el asa ca hai jet porcilor aia care au scris numai prosti
  • eu 03 Dec, 2009 00:11 bai nesimtitule ce tot zici ma de nevasta lu tungel si de socrusu eu o cunosc pe nevastasa de mult timp si nu cred ca e vina ei si a lu socrusu da nici a lu tungel rusine sati fie nu trebuie sa se bage nimeni asta e treaba lor.si pachetele alea nu are nevoie socrusu de o punga de orez si o sticla de ulei asta ca sa stie toata lumea tu crezi ca nu are 10 lei in buzunar el are mai mult de cat voi la un loc rusine sa va fie
  • XXX 01 Dec, 2009 20:47 In primul rand cel care a lasat mai sus com :,,ba imamule nu ne face de ras.nesimtitule,,este un P O R C pentru ca aduce jigniri la adresa socrului lui Tuncel.Socrul lui nu are nevoie si nu a ramas la pachetele ce se dau de la ajutoare bai NESIMTITULE sti cat salariu are ma socru lu Tuncel?cat doua salarii de ale unui medic mai DOBITOCULE ,nu mai critica tu oameni pe care nu ii cunosti.dak aflu cine esti care ai scris com te am RUPT DIN BATAIE .Dak tuncel iti dadea si tie pachet poate nu vorbeai asa ,ai ramas pe dinafara pacat akm il critici, si tu esti tot un infometat banuiesc :))
  • lamurire 26 Nov, 2009 12:21 mey,dar voi kiar nu intelegeti k nu era in curtea geamiei?pentru a va convinge verificati.geamie separat.casa separat,k doar nu era fraier sa danseze in geamie!pana una alta,va spun eu k il kunosc,el kiar face treaba in comunitate.nu are dreptul sa vorbeasca unul care nici makar nu stie unde este valea dacilor.veniti cu argumente unde scrie k omul n.are voie sa naseasca sau sa danseze.prin asta el perpetueaza traditia si obiceiurile musulmane,mostenite de generatii intregi in Romania.(statutul cultului musulman,art 12,litera c.)casa parohiala se da in folosinta ca si casa de serviciu imamului (art 14,aliniatul 5)okupati.va de cei care gresesc cu adevarat!
  • pt toti analfabetii 26 Nov, 2009 09:46 au inceput a scrie analfabetii !ALLAHIM BU NE MUCIZE!!!!!!!!!si cand spun asta,o spun cu buna stiinta,d.na gulpembe sau cum te.o chema!
  • its me 26 Nov, 2009 09:39 este foarte corect ce zici memati bas{siz}"dak eram in alt stat"!suntem in romania,unde atat timp kt legea imi permite sa dansez o s.o fac,indiferent dak.ti convine tie sau nu.tu nu vei fi tras la raspundere de Allah pt k eu dansez,ok?tu o sa fi tras la rasp ptr greselile tale,de a ma judeca p mine!
  • Memati Bas 25 Nov, 2009 22:50 mizerie!!! daka erati in alt stat pana akum erati impuskati sau spanzurati mai, imamilor kare dansati in kurtea geamiei sau kantati la toplanti-uri.sa va fie rusine si k siguranta Bunul ALLAH va va pedepsi pentru tot ceea ce faceti si ati fakut pana akum.kum e posibil k un imam k atitudine imorala sa conduka o slujba religioasa , sa-i indemne p oameni p kalea cea dreapta? oare este posibil? da , numai la noi tatarii pentru k suntem indiferenti si toleram astfel de oameni. Pentru acest lucru vom fi si noi trasi la raspundere in fata lui Allah. Rusine! rusine! rusine! dorim imami seriosi nu golani, betivi si kurvari.speram k vor fi luate masurile adecvate situatiei care creeaza probleme comunitatii noastre
  • its me 25 Nov, 2009 21:28 oare metin cerchez este cel care a pus acel comment mai sus??daca da ma adresez lui;;dle metin esti varza,te rog sa te mai documentezi si sa mai cunosti religie
  • coleg 25 Nov, 2009 19:58 tuncel nu este chiar usa de biserica.imi aduc aminte cum o batea pe revaise in liceu.pleca revaise cu ochii vineti acasa.deci...
  • Vasy 25 Nov, 2009 16:59 asta ne mai lipsea sa ne mai interzica si nuntile. bai boule date jos de pe functia aia
  • Teo 25 Nov, 2009 16:58 muftiu este afgan?> este cumva taliban? este radical? este cumva extremist? mai lasti-o dracu de galma ca nu sa intamplat nimic ce vrei sa se calugaresca? sa nu mai iasa din casa? sa nu mai vorbeasca cu lumea? sa nu mai ii ajute?
  • pentru noi: prostimea 25 Nov, 2009 16:22 onder fura dar fura cu muftiul de mana: deci? e permis de ce? pentru ca murat a promis ca ii da apartamentu (respectiv casa parohiala) daca il sprijina altii nici macar nu au voie sa respire daca nu le da voie el mufty. asta e noi suntem prosti ca il lasam sa mai fie muftiu. altii obtin apartamente si altii sa il ia pe numele lor? dna-ul unde este? de ce nu se sesizeaza? faceti va rog o plangere sa se sature de prostii deastea el mufty sa mai dea in ziare si sa deranjeze familiile oamenilor cinstiti
  • pentru cei fara de educatie 25 Nov, 2009 15:49 daca intrii de 100 de ori crezi ca esti mai credibil? tu sti in sinea ta ca esti singur nu? el stie ca despre el e vorba: el mufty aklini basina topla
  • ergun 25 Nov, 2009 15:31 ce este mai cu mascarada aceasta in mass media? luni il vedem pe un coleg de-al nostru in ziar surprins jucand poker si azi la 2 zile diferenta apare raspunsul la acel articol. Cine face si raspandeste aceste articole prin mass media nu face nimic altceva decat sa ne faca imamii de ras si totodata religia. Zicand imami nu ma refer doar la preoti ma refer si la cel ce ii conduce. Intr-un cuvant ne facem tot cultul musulman de ras. Bai, daca omul a nasit, a dansat in curtea sa, unde vedeti voi o problema? Acum daca este imam ii este interzis sa mai mearga la nunti?sa cunune?sa danseze cu apropiatii sai? Ganditi-va dincolo de functie, ganditi-va ca este si el om, ca are si el aceleasi drepturi pe care le are si un om de rand. Si pana la urma, a dansat...bun...sa zicem ca este un pacat. Acum daca este imam trebuie sa fie pur? Nu fratilor! nu exista om care sa nu fii pacatuit in aceasta viata. Sunt altii care fac alte fapte si nimeni nu este tras la raspundere. Nimanui nu i se spune absolut nimic si culmea, in apropierea alegerilor...HOP SI ARTICOLELE ACESTEA PRIN MEDIA.... Nu vi se pare un pic cusut cu ata alba? Prin astfel de articole o sa ajungem mascaricii Constantei, daca nu si ai Romaniei. Va doresc o zi buna! ALLAH SA VA AIBA SUB OCROTIREA SA SI IN ACELASI TIMP SA VA DEA MORALITATE SI BUN-SIMT!!!
  • Babaylar 25 Nov, 2009 15:05 Evet,zıaristul ,muftiul si toti astia care gandesc asa sunt fundamentalisti mai acatarea decit Binladen ,dupa de alde astia noi trebuie sa ne comportam mai ceva decit aia din Afganistan. İmamul asta saracu a dansat ın curtea parohiei,si cica vrea sa lociasca acolo sı atıt ,astia il transforma ın criminal,dar Onder care a trecut casa parohiala pe numele lui ce estem bre???.Spaga care se cere pentru un kulhuvalla,iassin ce este. Faptul ca HAJIUL de anul asta organizat de muftiyat cu autocarul este cel maı scump din lume fata de servicile oferıte ,pe timpul acestei recesiuni nu este o CRİMA bre muftiule .Pentru asa ceva sa te sesizezi si pentru traditile religioase ale comunitatii turco-tatare promovate prin statut pentru SPAGA invocata de tine si clica ta.
  • Sheyla 25 Nov, 2009 14:56 Scalavilor nu aveti ce face?Voi pe OnderConsilierul de cult) al vostru nu il vedeti?I-a povestiti voi sa stioe toata lumea CUM A FURAT EL APARTAMENTUL DE LA OLIMP DEVENIND UNIC PROPRIETAR?Hai dati acum cartile pe fata k voi le stiti pe toate dar...e mai bn sa stiti numai voi nu-i asa?Dc ar trebui sa stie toti musulmanii?E suficient sa stiti voi.
  • ba imamule nu ne face de ras .nesmtitule 25 Nov, 2009 14:40 lume deacolo nu merita asa ceva ca tefacut casa unde sa stai porcule teau facut fntana ma po.,,,,aduce pachete si du le desfaci si le iai ceie mai bun pui in porbagaj si la tata socru nesmtitule
  • mai imamule ai uitat ca teailot nevasta casa nu se afle pre multe ista este numele meu 25 Nov, 2009 14:30 duti nevasta la satul unde teai nascut dar nu cred ca ai sanse ca lui nevastata ai este sila de maicta dupa cum se aude ma tundeam intro zi soacrata nu ma cunoste si sadat drumu la gura deacolo stiuori cum esti sclavul lor sti ca femeia ta a f ..... dar toti doctori o cunoste prietene ori cum oseafle multe acuma tar te las sa vad cat poti sa duci stiu preamulte de tine
  • evet 25 Nov, 2009 14:08 unde scrie fratilor ca un imam nu are voie sa naseasca sau sa danseze la nunti?mai ales ca zice in ziar ca dansa laolalta cu femei si barbati....dar unde la noi in romania la turci sau la tatari se danseaza separat?
  • ghgfh 25 Nov, 2009 13:41 dar in poza a patra nu vedeti despicatura preotesei????:D foarte tare
  • Gemil= mufty? 25 Nov, 2009 13:23 Nu este curtea geamiei dar o tot tzii langa. Ori esti prost ori esti mufty. Se stie si tu stii unde a fost nunta. Baga frate un decret ca sunt interzise nuntile, eu te sprijin 100%, dar asa.. mananci kkt degeaba Spune clar: NUNTILE SUNT INTERZISE eu sunt de acord cu tine pana atunci: MUCLES ca te faci de kkt
  • Babaylar 25 Nov, 2009 11:59 İmamii musulmani nu sunt pustnicii de pe Athos,spre savoarea SPAGARULUI nostru, ziarul Ziua de cta iar a inceput cu negativismele comunitatii musulmane ca İacum cativa ani.Nenea Gemil imamii nostri sunt oameni ca si tine .Arata un singur pasaj de undeva din cartea noastra de capatai unde este interzis sa ne distram si in asemenea locuri.El nu cere sa intre in posesia casei parohiale cı sa lociasca. Spagarul nostru a instrainat casa parohiala de la Mangalia catre Onder ,asta este rusine .
  • Omu care aduce legea 25 Nov, 2009 11:15 Statut muftiat 2008: " (5) Practica religiei islamice, rugăciunile şi sărbătorile religioase se efectuează în baza principiilor stabilite de Şeriat, conform tradiţiei comunităţii musulmane din România.
  • NOGAI BABAY 25 Nov, 2009 11:04 RUSINE MAI HOGI DE CACAO, VOI O SA TRANSFORMATI GEAMIILE IN BODEGI.
  • Babaylar 25 Nov, 2009 10:16 Maı Gemil unde vezi tu geamie si dans .
  • genghiz techin 25 Nov, 2009 09:49 Lutfi=Murat Iusuf RAU ai ajuns frate mufty! Depuneti demisia ca esti gresit pana la Dumnezeu. Am citit articolul, si se pare ca si acum 5 ani tot tu ai comandat articolul. Atunci nu era cu directia asta ci impotriva muftiului de atunci si te dadeai prieten cu imamul de la VD (cu 2 fetze ca de obicei). Meral era o prostituata dar singura relatie de colegialitate dintre cei doi a fost urmatoarea: el a vrut sa o scape de pestele ei de atunci(proxenetul) pentru ca ea se plasese, si chipurile vroia sa se lase de aceasta "meserie". "prostul" de la VD cum sunt toti tatarii a intervenit el si a vrut sa o scape de "frumoasa meserie", dar degeaba...fetii chiar ii placea. Pacatul ei. Eu am vb personal cu ea si stiu adevarul spre deosebire de dvs. Domnia ta a cumparat cu 3 lei bunavointa saracutei "domnisoare". Te-ai culcat cu ea si astfel ai aflat despre incident si i-ai dat nuanta asta, sau cu alte cuvinte te-ai folosit de orice "domnule" mufty. urat. urat. urat. Asa vor afla toti imamii(preotii musulmani) din ce aluat esti, tzi-ai dat v arama pe fatza
  • adevarat da este o rusine miasi strica numele linga un acest imam 25 Nov, 2009 09:46 noi nu avem ce lecti sa lom dela asta vinca nu aloat inca nevasta lui introzi treceam pe sosea ziua aia era chiar de giuma ce credet ca am vazut sotia lui imamu din vale dagilor spala rufe in fata fintni si isi vedea vundu ia imamu face rugaciuni 10meti distanti iar acuma vre sa de lecti la lume cred ci are cui saide lecti acuma
  • gemil 25 Nov, 2009 09:40 luni un imam la poker, altu lautar care a cantat si la nunta nasului si in curtea geamiei azi geafar tuncel renumit in dans oriental din buric . ce e asta o propaganda noi cum mai putem respecta acesti oameni doar prin proverbul " fa ce zice hogea nu ce face el " cu toate astea iei ar trebui sa fie un exemplu in comunitate dar de unde din spuse vad ca e o lupta dar pacat ca o dati la mass media nu e frumos nici ce faceti nici ce ziceti. violatoru din 2004 acum e la locul lui dar tot cu ilegalitati. sa va fie rusine.
  • iron maiden 25 Nov, 2009 09:40 ei si care e probl chiar nu ai voie sa nasesti sau sa dansezi? muratura nu a facut.o?pai acl nu e manastire mai fratilor ia mai documentati.va.legat de casa ia verificati la primarie sa vedeti ca iar nu gasiti nimic.incercati altfel k asa nu merge.aaa si mai zice k ar vrea sa candideze si acest imam la postul de muftiu si de aia tu ma meratura I/ai trimis pe cei de la ziua cu dedicatie?se stie ca e ziarul de casa.doar ieri ti.au facut reclama.
  • metin cerchez 25 Nov, 2009 09:26 muftiul a inchiriat sediul muftiatului pentru un retaurant care in prioada de post vindea bauturi alcoolice,si acum suntem in post ptr ca vineri e bairamul,,,muftiul e agitator ptr basescu asta il intereseaza pe el...am aflat ca aluat cartile de magie neagra ale lui ecrem hogea din baneasa si isi face de lucru cu ele iar unii zic ca citeste anunturile fierbinti din ziare..daca voi primi si pozele o sa vi le dau...a inchiriat sediul de pe str ig duca colt cu bdul mamaia pe bani frumosi si banii se duc in buzunare ptr ca geamiile stau sa cada peste enoriasi...apar si ei la tv ca dau pachete de la niste dubiosi...iar majoritatea turcilor mor de foame..dau pachete numai la ai lor...la mecca pleaca numai tatari iar omul e...agent sri mit ?
  • gemil 25 Nov, 2009 09:01 asta ne mai lipsea sa dansam la geamie nu e posibil asa ceva. muftiul asta doarme?
  • Lutfi 25 Nov, 2009 01:04 http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/eveniment/sexgate-la-muftiat.html Halal de imami !! violatori ..batausi ..dansatori ...cantareti .badygurzi..numai imami care nu respecta principiile islamice .Rusine sa va fie !! Muftiule Lasa-ti oile in pace si ai grija de imamii tai. Si nu te mai da mare ca faci dreptate.. ca pe astia ii tii sub aripa ta ca sa te voteze la anu ... pe Demirel l-ai dat afara ca stia religia mult mai bine decat toti golanii tai la un loc ..Hai sa te vedem ce faci ai tupeu sa il dai si pe asta afara?? esti fricos pt. ca tu ii protejezi pe golanii astia asa cum i-ai protejat si pana acum.. Bunul Allah te va pedepsi in ziua de apoi iar comunitatea iti va cere socoteala pt ceeace faci legat imami betivani dansatori violatori. Noua nu ne ramane decat sa ne rugam la Allah sa te calauzeasca pe calea cea dreapta si sa iei decizii intelepte inporiva acestor golani ca imami nu mai sunt. Rusine sa va fie !!