Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un pieton a fost accidentat pe bulevardul Lăpușneanu, la Hotel Dobrogea

ro

05 Jun, 2016 22:07 2254 Marime text
În urmă cu câteva minute, reprezentanși Serviciului Județean de Ambulanță Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că trebuie să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care a fost implicată într-un accident rutier.
 
Potrivit primelor informații, este vorba despre un pieton care a fost lovit de către un autoturism pe bulevardul Lăpușneanu, mai exact în zona Hotelului Dobrogea.
 
Este vorba despre un bărbat de 80 de ani care prezintă un traumatism cranian și unul la coloana vertebrală. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate.  
 

UPDATE, ora 22.54:

Potrivit Serviciului Rutier Constanța, în această seară în jurul orelor 21.43,  un bărbat, în vârstă de 40 ani din Suceava, a condus autoturismul marca Audi Q5, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, pe banda 1, dinspre strada Soveja către bulevardul Mamaia şi ajungând la marcajul pietonal din zona staţiei Peco Rompetrol a accidentat un bărbat de 80 ani din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreapta conducătoarei auto. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporal uşoară a pietonului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii