Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se apropie de final termenul pentru a depune la AEP rapoartele veniturilor și cheltuielilor electorale

ro

16 Jun, 2016 12:46 3016 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) reamintește mandatarilor financiari coordonatori ai competitorilor electorali că mai au la dispoziție cinci zile pentru a depune la AEP rapoartele detaliate ale veniturilor și cheltuielilor electorale, care, potrivit prevederilor art. 47 alin. (1) și (2) din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, trebuie depuse în termen de 15 zile de la data alegerilor.

Pentru a veni în sprijinul mandatarilor financiari coordonatori care nu au depus încă aceste rapoarte, AEP va avea program de lucru și în zilele nelucrătoare de 18, 19 și 20 iunie 2016, între orele 9:00 – 13:00, atât la nivelul filialelor și birourilor județene, cât și la sediul central. De asemenea, în ziua de marți, 21 iunie 2016, când expiră termenul de depunere a documentelor menționate, programul de lucru al AEP va fi prelungit până la ora 24:00.

Precizăm că, în conformitate cu art. 47 alin. (5) din 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, candidaţilor declaraţi aleşi nu li se pot valida mandatele, dacă raportul detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale pentru fiecare competitor electoral nu a fost depus în condiţiile legii.

AEP va aduce la cunoștință publică lista competitorilor electorali care au depus rapoartele detaliate ale veniturilor şi cheltuielilor electorale, pe măsură ce acestea sunt depuse, prin publicări succesive în Monitorul Oficial al României, Partea I și pe site-ul www.roaep.ro la secțiunea “Finanțare Partide Politice”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii