Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele UNPR Valeriu Steriu a apreciat activitatea organizației din Constanța

ro

27 Apr, 2016 10:38 2413 Marime text
 
Președintele UNPR Valeriu Steriu a declarat, la Constanța, că partidul pe care îl conduce a depus liste complete în aproape toate municipiile reședință de județ și că Uniunea a crescut foarte mult în ultimii patru ani.

Steriu a apreciat activitatea organizației din Constanța, spunând că „partidul are nevoie în acest an electoral, mai mult decât oricând, de unitate, disciplină, rigoare. Mă bucur să văd că la Constanța avem o echipă care poate aduce un rezultat bun. Este o echipă cu un primar în funcție care a ales să meargă în continuare alături de noi și căruia îi mulțumesc pentru acest lucru. Tocmai de aceea, toți cei care vor fi primari, din Constanța și din întreaga țară, vor avea parte de tot sprijinul de la nivel central pentru a-și continua proiectele”.

Valeriu Steriu, alături de reprezentanți ai conducerii centrale a UNPR, a participat, ieri, la evenimentul de lansare a candidaților partidului în județul Constanța. Printre candidați se numără: Sorin Mihai (Mangalia), Cotîrlă Dumitru (Medgidia), Gheorghe Petre (Negru Vodă), Drăgoi Ilie (Ovidiu), Irimia Dorinela (Saraiu).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii