Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri de risc (video)

ro

28 Apr, 2016 23:02 4101 Marime text


Procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Cluj au dispus ieri și astăzi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Andrei Ioan Ştefănuţ, Istvan Kovacs, Alexander Schaser, Erwin Jeler și Victor Andrei Donea, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.
 
În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015 şi până în cursul lunii aprilie 2016, în mod repetat, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au procurat, deţinut, atât în vederea propriului consum cât şi în vederea distribuirii, oferit, pus la dispoziţie ori vândut cannabis mai multor persoane pe raza judeţului Cluj.
 
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza municipiului Cluj-Napoca a fost găsită și ridicată cantitatea de 210 grame de cannabis.
 
Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii