Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi au aspiranţii la primăriile din mediul rural din partea PRU (documente)

ro

03 Jun, 2016 17:48 1591 Marime text
Solicitările noastre către birourile electorale de circumscripţie şi formaţiunile politice cu „pretenţii” în alegerile locale din 5 iunie de a ne pune la dispoziţie declaraţiile de avere şi de interese ale persoanelor propuse pentru diverse funcţii în administraţia publică locală au fost sortite eşecului. Primii „apelaţi” ne-au direcţionat spre Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru a nu-şi perturba activitatea cu răspunsuri către presă, ceilalţi (cu o excepţie, care ne-a răspuns parţial) sunt prea ocupaţi cu „îmbrobodirea” electoratului ca să mai dea dovadă şi de transparenţă. În acest context, unica sursă pentru a ne informa cititorii despre averea şi interesele candidaţilor a rămas ANI.
 
Deşi la început de drum pe scena politică autohtonă, Partidul România Unită (PRU) încearcă să obţină cinci mandate de primar în localităţile din mediul rural din judeţul Constanţa.
 
Albeşti     
 
Marian Gâscan are un teren agricol şi unul intravilan, o casă şi o Dacia Logan, fabricată în 2003. Veniturile încasate de familia sa anul trecut au fost de 27.000 de lei.      
 
Corbu     
 
Vasile Lumînare are o avere alcătuită din: un teren agricol, unul intravilan şi unul încadrat la alte categorii, toate fiind moştenire, două case - una fiind în Corbu, cealaltă, undeva în judeţ, şi două autoturisme - Renault (2002) şi Hyundai (2007), iar veniturile realizate anul trecut au fost de 79.997 de lei. Potrivit declaraţiei de interese, Lumînare este administrator al IF Lumînare Ștefan şi preşedinte al filialei PRU Corbu.      
 
Costineşti     
 
Laurenţiu Ion Giurgiu se poate „lăuda” doar cu acţiuni la SC Odisei Black Sea SRL, în rest, declaraţia sa de avere fiind goală. De altfel, conform declaraţiei de interese, Giurgiu este la acea firmă administrator şi acţionar unic.      
 
Limanu     
 
Nicolae Crăciun are teren intravilan şi o casă la Limanu, un autoturism Skoda (2008), iar veniturile realizate de familie în anul fiscal 2015 au fost de 76.788 de lei.      
 
Mihail Kogălniceanu     
 
Ion Ştefu n-are case, n-are terenuri, dar are un autoturism Volvo S80, fabricat în anul 2001, şi venituri de la Primăria Ovidiu, unde este consilier juridic, calitate din care a încasat anul trecut 14.400 de lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii