Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Averile şi interesele candidaţilor M10, PPU, PER, PND şi Partida Romilor din judeţ (documente)

ro

03 Jun, 2016 18:52 2944 Marime text
Şi partidele mici sau nou-înfiinţate au candidaţi la primăriile din judeţ. În contextul apropierii scrutinului electoral pentru alegerea primarilor, precum şi a membrilor consiliilor locale şi judeţene şi din dorinţa de a informa cititorii înainte de a lua o decizie finală, am considerat de interes să le arătăm acestora cu ce averi ar putea intra în administraţia publică aspiranţii la aceste mandate.
 
M10 are doi candidaţi 
 
Valentin Cabun candidează din partea M10 la Primăria Deleni. Acesta este administrator al unei societăţi comerciale şi preşedintele Organizaţiei Locale M10. Cabun deţine împreună cu familia un apartament, un autoturism şi are mai multe datorii la bănci, scadente în perioada 2017 - 2033. Din salariul de viceprimar, acesta are un venit de aproximativ 49.000 de lei pe an. Din activităţi private, are venituri de 20.000 de lei anual.
 
Până la ora redactării materialului, candidatul M10 pentru Primăria Limanu, Liliana Enacache, nu figura cu declaraţii de avere şi interese pe site-ul ANI.
 
Partida Romilor are candidat la Cuza Vodă
 
Vasile Banu Cojocaru este asociat şi administrator la o societate comercială de servicii funerare, de unde ridică venituri de 21.000 de lei pe an, şi este preşedinte al ONG Romcap. Cojocaru are şi o pensie de urmaş, de 4.400 de lei.
 
PPU are candidat la Primăria Agigea 
 
Ionel Neguş candidează din partea PPU la Agigea. Familia Neguş deţine un teren intravilan, o casă de locuit şi trei autoturisme. Neguş are un credit de 8.000 de euro, scadent în 2017. Din salariul de profesor, candidatul PPU câştigă 9.000 de lei, din pensia militară are un venit de 25.800 de lei, în timp ce fiul său câştigă o bursă în valoare de 3.800 de lei.
PER vrea să câştige două primării în judeţ!
 
Eugen Cojanu candidează din partea PER la Lumina. Cojanu nu deţine proprietăţi şi nu înregistrează venituri, potrivit declaraţiei de avere. Nu are decât indemnizaţie de consilier local, în valoare de 2.500 de lei anual, iar copiii, alocaţii care depăşesc cu puţin 2.000 de lei.
 
Până la ora redactării materialului, candidatul PER pentru Primăria Limanu, Maria Zaharia, nu figura cu declaraţii de avere şi interese pe site-ul ANI.
 
PND îşi încearcă norocul în şase localităţi
 
La Primăria Agigea candidează din partea PND Dumitru Cojocaru. Familia Cojocaru deţine un teren, un apartament şi are venituri din indemnizaţia de consilier de 7.000 de lei anual. Cojocaru este administrator la o societate comercială cu profil de construcţii, dar şi preşedinte al PND Agigea.
 
La Chirnogeni candidează din partea PND la Primăria localităţii Gheorghe Popa. Familia candidatului deţine două terenuri şi două case de locuit, iar veniturile din pensie şi din indemnizaţie însumează 13.500 de lei pe an.
 
Maria Curteanu candidează din partea PND pentru Primăria Corbu. Candidatul PND deţine două terenuri, o casă, spaţii comerciale şi un autoturism. Curteanu are şi două credite, scadente în 2019 şi 2021, în valoare de 104.000 de lei. Familia are venituri de 39.000 de lei, iar din proiecte, 12.300 de lei.
 
Candidatul PND pentru comuna Cumpăna, Maricel Prisăcariu, deţine un autoturism, un buldoexcavator şi utilaje agricole, dar şi credite de 39.000 de lei, scadente în 2017. Prisăcariu are venituri de 6.000 de lei din pensie pe caz de boală.
 
Paraschiv Bucur este candidatul PND la Primăria Lumina. Candidatul deţine în proprietate două terenuri, casă şi mai multe spaţii comerciale, dar şi un autoturism de lux. Bucur obţine venituri din comerţ de 3.000 de lei, iar din pensie, 12.000 de lei pe an.
 
PND are candidat şi la Primăria Peştera. Tiberiu Preda deţine împreună cu soţia o casă în localitate, un autoturism de producţie internă şi are venituri din pensie de aproximativ 19.000 de lei. Preda este şi preşedintele PND Peştera.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii