Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 formaţiuni admise de BEJ Constanţa pentru CJC

ro

28 Apr, 2016 11:27 2038 Marime text
 
Cei care vor să afle care sunt aspiranţii la un mandat de consilier judeţean îşi pot satisface curiozitatea analizând listele afişate la avizierul Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa. Cei care vor să afle care sunt aspiranţii la un mandat de consilier judeţean îşi pot satisface curiozitatea analizând listele afişate la avizierul Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa. 
Verificarea de către BEJ Constanţa a listelor depuse de partide politice sau alte structuri reprezentative a luat sfârşit. Din cele 14 liste depuse doar 12 au fost admise, PSR şi PRU ratând, deocamdată, participarea în competiţia electorală din 5 iunie. Am spus deocamdată întrucât există posibilitatea contestării deciziei BEJ Constanţa în instanţă. 
Totodată, până pe 4 mai, data la care candidaturile rămân definitive, la Judecătoria Constanţa pot fi depuse contestaţii din partea celor nemulţumiţi de unii candidaţi propuşi pe listele pentru CJC. 
În altă ordine de idei, pe 5 mai BEJ Constanţa va fi completat cu reprezentanţi ai formaţiunilor politice implicate în procesul electoral.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii