Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AIM anunta Gala de box "Manivela" Mitrea vs. "Mr. Goagal" Vanghelie

ro

17 Dec, 2009 00:33 2622 Marime text

aim_anunta_gala_de_box_manivela_mitrea_vs_mr_goagal_vanghelie.jpgUltimul meci de box amator al anului, dar de departe "adevaratul meci al secolului" se anunta a fi cel dintre Miron Mitrea si Dan Marian Vanghelie. AIM a demarat deja tratativele pentru organizarea acestui meci istoric, la "Romexpo" in locul "Vanghelionului". N-am ramas indiferenti la replicile televizate dintre cei doi (care pot fi citite in materialul "Daca te mai legi de sotia mea o sa ai probleme cu mine!") si invitatiile reciproce la "cafteala" anuntand, acum, oficial ca am deschis oferta de a dialoga cu reprezentantii - managerii celor doi combatanti. Inainte de cantarul oficial, semnaturile pentru bursa meciului vor fi date de managerii de colt a celor doi: pentru Mitrea - Adrian "Bombonel" Nastase si pentru Vanghelie - Viorel "Guzganul" Hrebenciuc.

Bataie pe drepturile de televizare

Pentru televizarea eventului suntem deja in discutii cu Dan Diaconescu Direct, pentru drepturile de televizare la OTV, anuntam, insa, ca in caz unui refuz, varianta de rezerva va fi postul "Animal Planet". Biletele se pun in vanzare la sediul PSD din Kiseleff. Pentru pariori, au fost deja anuntate si numele de ring a celor doi: "Manivela", respectiv "Mr. Goagal". Vanghelie isi pune in joc centura neoficiala de "zmardoi" PSD, in palmaresul sau figurand deja doua victime de marca: Gabriel Oprea si Marian Oprisan, care au cunoscut forta pumnului "Bombardierului de Ferentari". Rezultatatele nu sunt insa oficial recunoacute intrucat pumnii s-au dat intr-un alt ring decat cel sportiv, sediul PSD. Meciul se va desfasura pe durata a trei reprize, pe regulile amatorilor. Pozitia in ring a fost deja stabilita, Mitrea "Manivela" in coltul albastru, Vanghelie "Mr. Goagle" in coltul rosu. Si majoretele, care vor anunta cu placute reprizele, au fost deja acontate. Astfel, coltul albastru este perprezentat de Daciana Sarbu, Magda Bistriceanu, Rovana Plumb si Anca Alexandrescu, in celalalt colt vor defila in tinute sexy Oana Niculescu Mizil, Luminita Anghel, Rodica Nasar si Cati Andronescu. Ca "ring announcer", va presta la microfon deja celebra Ana Birchall.

Castigatorul va fi premiat de DNA

Arbitru in ring va fi Ion "Mineriada" Iliescu, cei trei arbitri decizionali fiind Daniel Morar, Codruta Kovesi si Catalin Predoiu. Observatori din partea forului de specialitate au fost desemnati Nicu Paun si Madalin Voicu. Galeria lui Mitrea va fi condusa de Marian "Big Head" Oprisan, in timp ce Vanghelie va fi sustinut frenetic de oamenii condusi de Aura "Autobaza" Vasile. Pretul biletelor va fi sustinut din sponsorizarile oficiale oferite de cei care efectueaza lucrari edilitare in sectorul 5, pe de-o parte, si de Biroul Notarial al Manuelei Mitrea, de partea cealalta. Bursa meciului nu este una de neglijat. Dosarele castigatorului vor fi puse la coada listei DNA. Perdantul, insa, va fi in capul listei. In loja oficiala si-a anuntat prezenta si Traian Basescu, un "puncher" la fel de temut, care s-ar putea arata interesat de o lupta directa cu managerul lui Mitrea, in editia 2014 a Centurii Supreme.

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii