Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul de artă „Lucian Grigorescu” revine în patrimoniul Medgidiei

ro

27 Jan, 2017 14:20 1991 Marime text

Joi, 26 ianuarie 2017, consilierii locali din Medgidia s-au întâlnit în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, spre a dezbate și vota cele unsprezece proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost desemnată domna consilier Dardac Zoe Mihaela în Consillie de Adminsitraţie şi în Comisia de evaluare şi asigurarea calităţii, la unităţi de învăţământ preuniversitar de pe raza teritorială a Municipiului Medgidia, iar la punctul următor a fost votată propunerea de acordare a calificativului performanţelor profesionale individuale ale domnişoarei Geafar Nesrin, secretar al municipiului Medgidia, pentru perioada 30.05.2016-31.12.2016.

A fost aprobat planul privind acţiunile şi lucrările de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social în anul 2017, conform Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ultertioare. Consilierii locali au aprobat atribuirea a şase loturi de teren, în condiţiile Legii nr.15-2003 (r2,) tinerilor înscrişi în lista de priorităţi aprobată, situate în cartierul nou din zona Rotunda. A fost aprobată şi repartizarea unei unităţi locative situată în bloc ANL. Tot în şedinţa lunii ianuarie, a fost aprobat proiectul de hotărâre pentru modificarea tarifului de închiriere a sălii de sport din cadrul Complexului Sportiv Iftimie Ilisei Medgidia, de la 140 de lei la 70/oră (TVA inclus), tarif modificat în urma numeroaselor solicitări din partea cetăţenilor, şi în urma dezbaterii publice organizată în luna decembrie.

Un al proiect aprobat în şedinţa de la Medgidia a fost proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiilor propuse în municipiul Medgidia prin Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C.RAJA S.A. Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre pentru preluarea imobilului situat în Municipiului Medgidia , aleea Trandafirilor, nr. 1 – Muzeul de Artă “Lucian Grigorescu” – din domeniul public al judeţului Constanţa din administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, în administrarea Consiliului Local Medgidia. Muzeu este clădire istorică şi arhitecturală situată în zona de protecţie a sitului urban şi necesită o utilizare eficientă, reabilitare, dotare şi modernizare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Medgidia. 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii