Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitor preşedinte al FR Volei? Clubul de volei „păstorit" de Strutinsky primeşte finanţare nerambursabilă de la Primăria Constanţa

ro

30 Mar, 2012 00:00 1235 Marime text
Pe 15 martie a avut loc sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile pentru participarea voleiului masculin constănţean la competiţiile sportive ce urmează a fi organizate de Liga Naţională de Volei în 2012. Oferta câştigătoare a acestei sesiuni de selecţie aparţine - ghici, ghicitoarea mea! - Clubului Volei Municipal Tomis Constanţa.

Preşedintele Clubului Sportiv Volei Municipal Tomis Constanţa este Sorin Strutinsky, unul dintre apropiaţii administraţiei publice locale. Mai nou, se pare că Strutinsky este interesat de preşedinţia Federaţiei Române de Volei. El şi-ar fi depus deja candidatura pentru această funcţie. Alegerea unui nou Consiliu Director şi a unui nou preşedinte pentru FR Volei va avea loc pe 6 aprilie, la ora 11.30, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret din Bucureşti, în cadrul Adunării Generale Ordinare de Alegeri a Federaţiei Române de Volei.

Revenind la finanţarea Clubului Sportiv Volei Municipal Tomis Constanţa, documentaţia de atribuire a selecţiei a cuprins caietul de sarcini privind selecţia publică a ofertelor sportive, instrucţiunile pentru ofertanţi, formularele şi propunerea de contract. Documentele au putut fi achiziţionate de la sediul Primăriei Constanţa, iar ofertele au putut fi depuse până pe 15 martie, ora 10.00, la sediul din Piaţa Ovidiu. Ofertele au fost deschise pe 15 martie, ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie a ofertelor şi ofertanţilor.
rev

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii