Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine verifică banii cheltuiţi de CJC pentru Monumentul Tropaeum Traiani (document)

ro

08 Aug, 2011 02:38 2481 Marime text
audit_cjc_-_Tropaeum_Traiani_04.jpgFirma care a realizat, în 2010, contractul pentru „Serviciile de audit financiar pentru proiectul HIPERB - Muzeu al sec. XXI pentru turiştii din Constanţa", a câştigat recent, tot de la Consiliul Judeţean Constanţa, serviciile de audit pentru „Reabilitare Monument Triumfal Tropaeum Traiani".

Potrivit anunţului de atribuire nr. 139499/05.08.2011, contractul a fost râvnit de patru ofertanţi, cel care a pus mâna pe contract fiind SC HLB Freemark Audit SRL, care a venit cu o ofertă de 45.000 de lei. Valoarea maximă pe care autoritatea judeţeană este dispusă să o achite era de 150.000 de lei, fără TVA. Proiectul în baza căruia s-a desfăşurat această licitaţie este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 5 - „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului", Domeniul Major de intervenţie 5.1 „Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe". Societatea s-a ocupat şi de auditul financiar de la proiectul „HIPERB - Muzeu al sec XXI pentru turiştii din Constanţa" în baza căruia a încasat de la autoritatea judeţeană suma de 59.992,50 de lei, fără TVA, firma fiind aleasă dintre şase ofertanţi.

Câştigătoarea contractului SC HLB Freemark Audit SRL, din Bucureşti a fost înfiinţată în 2005, are ca obiect „activităţi de contabilitate, revizie contabilă, consultanţă pentru afaceri în domeniul fiscal" şi o are ca asociat unic şi administrator pe Elena Antonaru. În 2006, se înfiinţează un punct de lucru în Constanţa, pe strada Fulgerului, nr. 34 în Constanţa. În 2010, firma cooptează în societate pe SC NSI ELECTRONIC INT - SRL, companie franceză, cu sediul în Franţa. De asemenea, la finele anului trecut, Elenei Antonaru i-a fost prelungit mandatul de administrator al societăţii.

Elena Antonaru este fie lichidator judiciar, fie cenzor, fie administrator, în nu mai puţin de 44 de societăţi. Lista completă a firmelor în care deţine aceste funcţii o puteţi vizualiza în ediţia online a cotidianului nostru.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii