Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL, la parametri normali, o zi da, o zi ba. Astăzi ba. Hârşova, Mangalia, Năvodari şi Cernavodă, patru filiale pentru neliniştea preşedintelui Dragomir

ro

30 Aug, 2011 01:20 1171 Marime text
Preocupaţi de negocierile cu PSD pentru candidaturi, şefii de organizaţii ai PNL par să uite că au reale probleme de a-şi convinge unii colegi să accepte înţelegerea cu PSD.

Pentru a întări ideea că în USL nu sunt disensiuni, recent, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir informa prin intermediul unui comunicat că „USL Constanţa funcţionează în parametri normali, comunicarea între partidele componente nefiind întreruptă". Mai mult decât atât, Dragomir este de părere că baza discuţiilor în interiorul USL Constanţa este reprezentată de identificarea de proiecte la nivel judeţean şi regional, care să ducă la dezvoltarea economică şi administrativă pe termen mediu şi lung a judeţului Constanţa, dar şi că preocuparea principală a celor două formaţiuni este maximizarea scorului politic al USL în detrimentul PDL, singurul adversar politic al constănţenilor şi românilor.

Frumos grăieşte domnul Dragomir în comunicatele de presă numai că ştie şi domnia sa că lucrurile din teren nu sunt atât de minunate cum sunt lăsate să transpară dincolo de sediul de pe Bulevardul 1 decembrie 1918.

Mihai Lupu, deputat PNL, susţine că este deja o certitudine că PNL va merge cu candidat propriu în cel puţin patru localităţi din judeţul Constanţa. „Săptămâna viitoare, va avea loc la Bucureşti întâlnirea USL în care vor fi stabiliţi candidaţii pentru municipii şi oraşe. Atunci vom putea anunţa exact ce vom face şi noi aici pe plan local. Cert este că, în proporţie de peste 90%, vom avea candidaţii noştri la Hârşova, Mangalia, Năvodari şi Cernavodă".

Deocamdată, la reuniunea de la Mamaia, filialele au primit hârtii de la centru cu cei care au de dat bani la partid şi promisiuni că se vor căuta cele mai avantajoase soluţii pentru partid în negocierile cu PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii