Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR-iştii Boiagian şi Roşu se pregătesc pentru validare în Consiliul Local Constanţa

ro

25 Jul, 2012 02:39 2402 Marime text
validare_mandate_Harry_Boiagian.jpgDupă tentative eşuate de a-şi valida cei doi consilieri în Consiliul Local Constanţa, UNPR şi-ar putea rezolva, în şedinţa de vineri, această problemă. Pe ordinea de zi sunt incluse proiectele privind validarea lui Harry Boiagian şi a lui Vasile Roşu.

Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa se reuneşte, vineri, într-o şedinţă ordinară, pe a cărei ordine de zi se regăsesc 35 de proiecte de hotărâre. Primele două proiecte se referă la validarea UNPR-iştilor Harry Michelle Boiagian şi Vasile Roşu în funcţiile de consilieri locali municipali.

Amintim că UNPR a debutat cu stângul în CLM Constanţa, pentru că la şedinţa de constituire a forului decizional local mandatele celor doi consilieri UNPR nu au fost validate. E drept, în şedinţa din 25 iunie, la eveniment participase doar Harry Boiagian. Acesta nu a putut fi validat pentru că partidul din care provine nu depusese cererile de renunţare la mandat ale celor aflaţi pe locurile 1 şi 4 din lista de consilieri, respectiv a lui Cladiu Iorga Palaz, fostul candidat UNPR la Primăria municipiului Constanţa, şi a lui Cristian Dumitru Fuior.

UNPR a fost votat, pentru Consiliul Local Municipal Constanţa, de 6,58% dintre cetăţenii prezenţi la vot.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii