Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un gest remarcabil Cum demonstrează localnicii din Techirghiol că sunt o comunitate

ro

12 Dec, 2012 03:21 1361 Marime text
techirghiol_2.jpgLa Revelionul trecut, localnicii din Techirghiol au ieşit din restaurante şi case, pe străzi, pentru a sărbători trecerea dintre ani. Primăria le-a oferit atunci un spectaculos foc de artificii. Oamenii au ciocnit un pahar de şampanie, s-au felicitat şi şi-au promis că şi la Revelionul viitor vor repeta acest gest.

„Am participat cu drag la Revelionul de anul trecut şi voi face acelaşi lucru şi anul acesta. Este un moment prielnic să ne felicităm, să ne urăm un an mai bun şi să arătăm că la Techirghiol comunitatea există şi ştie să fie unită", a apreciat primarul Adrian Stan.

Surprizele sunt nelipsite şi de Crăciun. Cei 450 de copii din oraş vor primi în zilele de 19 şi 20 decembrie cadouri de la Moş Crăciun. Festivităţile la care va participa şi primarul Adrian Stan vor avea loc în grădiniţa din oraş, dar şi la Sala de Sport din localitate.

Oraşul Techirghiol a fost împodobit de sărbătoare. Ghirlande şi zeci de luminiţe au fost instalate pe străzile localităţii, în centrul căreia a fost instalat un brad din luminiţe.

Primarul Adrian Stan speră ca iarna să fie blândă, dar mărturiseşte că este pregătit pentru a interveni în caz de urgenţă, cu utilaje şi material antiderapant.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii