Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un brad înalt de peste 15 metri va fi împodobit astăzi la Hârşova

ro

12 Dec, 2012 03:20 1838 Marime text
harsova.jpgOraşul Hârşova a îmbrăcat haine de sărbătoare. Nu numai în centrul localităţii, ci şi pe străzile principale, au fost aprinse luminiţele de sărbători. Astăzi, un brad de peste 15 metri înălţime va fi împodobit în centrul Hârşovei. O feerie de lumină şi culoare va cuprinde localitatea în care cât de curând va poposi Moş Crăciun, care va aduce dulciuri şi jucării celor 2.200 de copii.

harsova1.jpgMoş Crăciun le va face o surpriză copiilor şi prin mijlocirea primarului Tudorel Nădrag şi a unităţilor de învăţământ, care vor organiza de Crăciun spectacole la Casa de Cultură sau în incinta şcolilor, festivităţi la care va fi prezent pe cât posibil şi primarul. „Am disponibilizat sume de bani pentru unităţile de învăţământ şcolare şi preşcolare. Conducerea şcolilor va acorda copiilor cadouri constând în dulciuri. Ne-am îngrijit să avem şi combustibil. Pentru unităţile şcolare ne-am asigurat necesarul de combustibil până la sfârşitul lunii ianuarie 2013, iar pentru spital avem combustibil până la sfârşitul acestei luni, urmând ca în zilele următoare să repartizăm noi fonduri pentru a putea asigura combustibil pentru spital şi-n luna ianuarie", a declarat primarul oraşului Hârşova, Tudorel Nădrag. Şeful autorităţii locale a precizat că în spitalul nou a reuşit reabilitarea sistemului de încălzire şi se furnizează căldură de o lună de zile, în spitalul vechi urmând ca în zilele următoare să finalizeze lucrările de renovare a sistemului de încălzire pentru a furniza şi aici căldură.

La trecerea dintre ani un singur lucru este precis, a subliniat primarul Tudorel Nădrag, cerul va fi cuprins de un spectaculos foc de artificii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii