Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

The show must go on Callatis Therm îl cheamă în instanţă pe noul primar al Mangaliei

ro

02 Aug, 2012 03:03 1420 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, pe data de 31 iulie, dosarul cu numărul unic 8851/118/2012, dosar care are ca obiect „sancţiune pentru neexecutare hotărâre". Potrivit portalului instanţelor de judecată, în această cauză, SC Callatis Therm SA are calitatea de reclamant, în vreme ce primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, şi zece consilieri locali (Laura Cârlan, Lucian Popescu, Levent Beghim, Ghiulgiean Membulat, Marian Eugen Guţă, Cristian Drăgan, Leonard Tănase, Marin Ciocîia, Linica Stan şi Ştefan Bociog) sunt pârâţi. Primul termen în acest dosar a fost stabilit pentru data de 15 noiembrie.

Contactat pentru un punct de vedere pe marginea acestui subiect, edilul-şef al municipiului Mangalia, Cristian Radu, ne-a declarat: „Administraţia publică locală încă nu are cunoştinţă despre acest dosar, pentru că nu a primit nicio hârtie, niciun document oficial. Aşteptăm citaţia, pentru a vedea despre ce este vorba, ce anume reclamă cei de la Callatis Therm".

Cel mai probabil, dosarul priveşte vechiul litigiu dintre furnizorul de agent termic SC Callatis Therm SA şi municipalitatea din sudul litoralului. Amintim că iarna trecută locuitorii din Mangalia nu au avut căldură şi apă caldă, situaţie greu de îndurat la temperaturi extrem de reduse şi chiar şi pe timp de cod portocaliu de ger.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii