Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stocurile de materiale antiderapante şi contractele pentru deszăpezire şi utilaje pentru sezonul rece, în atenţia prefectului

ro

21 Oct, 2017 00:00 1543 Marime text
Prioritatea Ministerului Afacerilor Interne pentru sezonul rece este gestionarea corespunzătoare a situaţiilor de urgenţă şi a celor medicale, a declarat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, la o videoconferinţă cu prefecţii.
Ea a menţionat că, în prezent, în jur de 1.000 de ambulanţe şi opt aeronave SMURD sunt puse zilnic, la nivel naţional, la dispoziţia celor în nevoie, acestora urmând să li se adauge în curând alte peste 2.700 de ambulanţe.
 
Ministrul de Interne a solicitat direcţiilor de sănătate publică de la nivel judeţean să-şi actualizeze listele cu persoanele care necesită dializă şi cu femeile însărcinate. Totodată, ministrul le-a cerut prefecţilor să întocmească situaţii despre stocurile de materiale antiderapante şi contractele pentru deszăpezire şi utilaje pentru sezonul de iarnă 2017 - 2018 şi a atenţionat nu că vor fi acceptate scuze pentru pregătirea necorespunzătoare.
 
Prefectul Constanţei, Ioan Albu, a precizat că de săptămâna viitoare se vor efectua un control şi o evaluare a stocurilor de materiale şi utilaje care pot interveni în cazul în care condiţiile meteorologice va impune acest lucru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii