Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol inedit de Ziua Femeii, în comuna Topalu

ro

23 Feb, 2017 00:00 1878 Marime text
În activităţile pe care le desfăşoară, autorităţile locale întocmesc proiecte pentru realizarea de investiţii, se ocupă de programe sociale şi se îngrijesc de situaţia oraşelor şi a comunelor. Pe lângă acestea, primăriile mai au în vedere şi organizarea de spectacole şi evenimente cu ocazia diferitelor sărbători de peste an. În municipii şi oraşe, având în vedere bugetele mai mari pe care le deţin primăriile, evenimentele sunt organizate la o scară mai mare, în timp ce, în mediul rural, acestea au loc după puterea fiecărei primării în parte.
 
În luna martie, odată cu sosirea primăverii calendaristice, vom sărbători şi femeia, cu acest prilej urmând să fie organizate diferite activităţi. În comunele constănţene, mai ales că multe familii au venituri mici, autorităţile locale vor dori să aducă un zâmbet pe chipul femeilor. Aşa se va întâmpla şi la Topalu, unde se pregăteşte un spectacol inedit, presărat cu mai multe surprize.
 
Vom organiza un spectacol de Ziua Femeii, pe 8 martie. Va fi o manifestare la care vor participa şi copiii de la şcoală, în cadrul unui spectacol pentru persoanele invitate. De asemenea, atmosfera va fi întreţinută şi de o formaţie. Avem programată manifestarea la Căminul Cultural din Topalu, de la ora 15.00. Se vor servi nişte prăjituri, o apă minerală. Nu se ştie ce sumă va fi cheltuită pentru acest eveniment, însă nu este una foarte mare. Oricum, vor fi mai puţini bani alocaţi decât ceea ce a fost anul trecut. Pentru comuna Topalu, un astfel de spectacol este deja o tradiţie“, au precizat reprezentanţi ai Primăriei Topalu.
 
Detaliile despre eveniment vor fi stabilite în cadrul Consiliului Local Topalu. În comună, în prezent, locuiesc circa 700 de femei, dar reprezentanţii Primăriei Topalu mizează pe participarea a câteva sute de persoane la evenimentul pregătit pe data de 8 martie.
 
În ceea ce priveşte investiţiile, administraţia locală va stabili o listă, de luna viitoare, după ce se va vota bugetul localul al comunei Topalu. Tot atunci, va fi realizată şi o strategie care cuprinde planurile autorităţilor pe anul în curs.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii