Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site-ul proiectului, încremenit în 2016 Campania „Curăţăm Constanţa Noastră“, start fără repere de acţiune

ro

04 Apr, 2017 00:00 1451 Marime text
Programul municipalităţii „Curăţăm Constanţa Noastră“, ajuns la cea de-a patra ediţie, se derulează pe tot parcursul lunii aprilie şi cuprinde o serie de acţiuni de ecologizare şi igienizare a parcurilor şi a altor zone selectate de municipalitate.
 
Autorităţile locale îi invită, şi de această dată, pe toţi constănţenii să se implice activ în această campanie. Voluntarii vor primi saci, mănuşi, apă şi alte obiecte necesare pentru a facilita procesul de igienizare. Doritorii se pot înscrie accesând site-ul http://www.curatamconstantanoastra.ro, secţiunea „Vreau să particip“. Precizăm că site-ul proiectului nu este actualizat, astfel încât în acest moment nu sunt cunoscute reperele campaniei din această primăvară.
 
Programul acţiunilor de ecologizare şi înfrumuseţare pentru această toamnă lipseşte de pe site-ul dedicat campaniei.
Unde vor avea loc acţiuni concrete de ecologizare, igienizare şi înfrumuseţare împreună cu constănţenii, pentru menţinerea curăţeniei oraşului nostru?
Unde şi cum se acţionează?
Care este calendarul acţiunilor?
Sunt câteva întrebări la care ar trebui să răspundă administratorii oraşului şi, implicit, iniţiatorii acestei campanii.
 
Proiectul „Curăţăm Constanţa Noastră“ are la bază o hotărâre de Consiliu Local adoptată în anul 2015, prin care lunile aprilie şi octombrie sunt dedicate acţiunilor de curăţenie în tot oraşul. Acestei campanii i se alătură şi reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale, dar şi instituţii subordonate sau aflate sub contract cu municipalitatea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii