Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi din Italia se face lobby pentru eliberarea lui Matei Ce susţine un candidat la alegerile din diasporă cu privire la arestarea edilului din Năvodari

ro

19 Nov, 2012 03:28 1514 Marime text
Arestarea edilului din Năvodari produce efecte şi dincolo de graniţa ţării. Lorenzo Iulian Prundeanu, preşedintele asociaţiei Hora Unirii din Grosseto, Italia, a trimis sâmbătă pe adresa cotidianului ZIUA de Constanţa un mesaj de susţinere a primarului Nicolae Matei.

Ca urmare a publicării articolului „Protestul început pe pagina de Facebook se mută în stradă/Năvodărenii fac miting pentru eliberarea lui Matei", apărut sâmbătă în ZIUA de Constanţa, Lorenzo a postat pe site-ul ziarului următorul mesaj: „De aici din Grosseto, Italia, nădăjduiesc că adevărul va ieşi la iveală şi domnul primar Matei Nicolae se va întoarce acasă, la Năvodari în mijlocul celor care îl apreciază şi îl susţin, aşa cum îl susţin şi l-am susţinut mereu de aici din Italia".
Cine este Lorenzo Iulian Prundeanu

Lorenzo Iulian Prundeanu este la ora actuală preşedintele asociaţiei Hora Unirii din Grosseto. În luna septembrie acesta şi-a exprimat intenţia de candida pentru un post de parlamentar independent de diasporă, la alegerile din iarnă, din 9 decembrie. El a precizat că doreşte să candideze ca independent în Colegiul 1, care cuprinde, ţări precum: Italia, Austria, Franţa, Germania, Spania, Portugalia, Anglia, Ungaria, Grecia.

Până de curând, Prundeanu a fost preşedintele filialei PDL din Grosseto. La începutul lunii septembrie el a anunţat că îşi dă demisia atât din PDL, cât şi din funcţia pe care o deţinea.

Lorenzo Prundeanu, s-a născut la 21 septembrie 1967 la Negru Vodă, Constanţa, este de profesie jurist, fiind absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administraţie publică Braşov, din cadrul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti. Lorenzo Prundeanu are dublă cetăţenie, din 2010 dobândind-o şi pe cea italiană.

Ce-l leagă de Năvodari

Din CV-ul lui Prundeanu am aflat că aceasta a dobândit o serie de aptitudini artistice (solist vocal şi instrumental, interpret de muzică populară şi uşoară) în cadrul activităţilor de voluntariat din timpul liceului în cadrul Cenaclului literar al Casei de Cultură din Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii