Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă la Consiliul Local Techirghiol Bugetul de venituri şi cheltuieli a fost suplimentat. Iată destinaţia banilor!

ro

20 Apr, 2017 00:00 2275 Marime text
Consilierii locali din Techirghiol se vor întruni azi, în şedinţă ordinară, pentru a vota mai multe proiecte de hotărâre, importante pentru comunitate.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc nouă proiecte. Astfel, aleşii locali vor vota proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Techirghiol pentru anul 2017, iniţiat de primarul lulian Constantin Soceanu. De asemenea, va fi votat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului de venituri şi cheltuieli pentru trimestrul I, anul 2017, iniţiator - primarul lulian Constantin Soceanu. Nu în ultimul rând, consilierii locali vor dezbate şi proiectul de hotărâre privind reactualizarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al oraşului Techirghiol, iniţiator - primarul lulian Constantin Soceanu.
 
Pe ordinea de zi se mai regăseşte şi proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare şi a regulamentului de ordine interioară al aparatului de specialitate al primarului oraşului Techirghiol, iniţiator - primarul lulian Constantin Soceanu. Nu în ultimul rând, pe ordinea de zi a fost inclus şi proiectul de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân pentru UAT Techirghiol, proiect cu acelaşi iniţiator. La acestea se adaugă proiectul de hotărâre privind revocarea HCL nr. 73/23.03.2017, iniţiator - primarul lulian Constantin Soceanu. Consilierii locali din Techirghiol vor mai vota şi proiectul de hotărâre privind atribuirea unei locuinţe sociale pe strada Răscoala din 1907 nr. 52, iniţiator - primarul lulian Constantin Soceanu. Alt proiect de pe ordinea de zi vizează acordarea mandatului special reprezentantului desemnat în Adunarea Generală a ADI Dobrogea Constanţa, iniţiator primarul lulian Constantin Soceanu.
 
„Problema câinilor fără stăpân există şi la Techirghiol, de aceea ne dorim să aprobăm caietul de sarcini, apoi să organizăm procedura pe SEAP. Vom respecta procedura legală şi sper să desemnăm cât mai repede o firmă care se gestioneze situaţia câinilor fără stăpân timp de patru ani. Estimăm o valoare a contractului de 80.000 de lei pe an“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul lulian Constantin Soceanu.
 
În ceea ce priveşte proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Techirghiol pentru anul 2017, primarul lulian Constantin Soceanu a explicat că este vorba despre suma de 400.000 de lei alocată de Consiliul Judeţean Constanţa.
 
„Suma de 400.000 de lei alocată Primăriei Techirghiol de către CJC va fi destinată reabilitării tronsonului de blocuri situate pe strada Al. Puşkin. Vorbim despre reabilitarea parcărilor, a căilor de acces, a iluminatului public şi a spaţiului verde“, a mai spus edilul-şef al oraşului Techirghiol.

Daruri de Paşte pentru nevoiaşi

În ajunul sărbătorilor pascale, 400 de persoane care au venituri mai mici de 700 de lei au primit de la Primăria Techirghiol tichetele valorice. „Am decis să ajutăm înainte de Paşte 400 de persoane care au venituri mai mici de 700 de lei“, a mai spus primarul oraşului Techirghiol.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii