Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință de îndată la Primăria Constanța Consilierii locali merg în deplasare în Turcia. Vor semna un act de înfrățire (document)

ro

09 Sep, 2015 00:00 2181 Marime text
 
Ședință de îndată astăzi pentru consilierii municipali. Aleșii locali sunt așteptați astăzi, 9 septembrie, de la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa, pentru a dezbate două proiecte de hotărâre. Primul, un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului municipal pe anul 2015. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanța, primul proiect de hotărâre a fost iniţiat în urma unei întrevederi cu directorii de şcoli din municipiu. Aceștia s-au plâns de faptul că au de achitat restanţe la plata utilităţilor, motiv pentru care se impune această rectificare bugetară.
Cel deal doilea proiect de hotărâre vizează aprobarea deplasării în străinătate a unei delegaţii formată din trei consilieri locali - Roşu Vasile, Dede Perodin, Candindatu Gabriel - pentru îndeplinirea unei misiuni cu caracter temporar şi aprobarea cheltuielilor aferente acestei deplasări. Conform reprezentantului Primăriei, cei trei consilieri locali ai UNPR se vor deplasa în perioada următoare în Turcia, la Eskișehir, oraș cu care Constanța s-a înfrățit anul trecut. „Anul trecut, când a venit delegația din Turcia doar s-au făcut demersurile, nu s-a semnat actul de înfrățire. Cei trei consilieri vor merge la Eskișehir pentru a semna acordul de înfrățire, mai ales că în perioada aceasta în orașul turcesc este și un festival al teracotei“, a explicat Liviu Tramudana pentru ZIUA de Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii