Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vopsesc gardurile din Constanţa Un nou contract pentru Eucass?

ro

23 Apr, 2012 01:11 2572 Marime text

licitatie_gardulet.jpgAşa cum anunţam într-o ediţie precedentă a cotidianului ZIUA de Constanţa, municipiul Constanţa scoate la licitaţie contractul pentru lucrări de reparare, vopsire şi înlocuire a gardului (mic şi mare) de protecţie a spaţiilor verzi.

Iniţial, ofertele trebuiau depuse până pe 18 aprilie, ora 10.00, dosarele urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Se pare însă că licitaţia va fi reluată, căci, aşa cum reiese dintr-un anunţ, contractul pentru lucrările de reparare, vopsire şi înlocuite a gardului (mic şi mare) de protecţie a spaţiilor verzi nu a fost atribuit.

Valoarea estimată a contractului este de 80.350 de lei, iar licitaţia are loc pe 24 aprilie.

Anul trecut, contractul a fost adjudecat de SC Eucass SRL, unicul ofertant, pentru 80.340 de lei. Societatea îi aparţine afaceristului Iusuf Mahir şi este una dintre firmele care au ridicat blocurile din cartierul de locuinţe ieftine de pe Baba Novac. Firma are tradiţie în câştigarea contractelor cu Primăria Constanţa, printre acestea numărându-se lucrările de confecţionare şi montare a gardurilor metalice de protecţie din Constanţa şi Mamaia, repararea şi vopsirea elementelor de protecţie stradală, lucrările de transport şi de montare a două dintre navele amplasate la intrările în municipiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii